b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Juventus – Lecce – 06/26 21:45

Óriási meglepetésre hazai pályán kikapott a Juventus! (Fotó: REUTERS/Massimo Pinca)

A Juventus – Lecce mérkőzés több szempontból is érdekesen alakulhat és ennek ismeretében kiemeltük a találkozót a kínálatból. Felhívnánk a figyelmed arra, hogy ha még nem tetted volna meg csatlakozz a privát telegram csatornánkhoz, hiszen az elemzéseken kívül több fogadási- és statisztikai predikciót osztunk meg az előfizetőinkkel és ezen opciókkal közösen határozzuk meg a napok, ill. hónapok sikerességét.


A mostani mérkőzés pikantériája, hogy a hazai csapatból több kulcsfontosságú játékos is hiányozni fog, ráadásul a Juventus kialakított négy pontos előnyét vélhetően szeretné megtartani. Ezzel ellentétben a Lecce szinte teljes kezdővel érkezik, ám a vendégek pocsékul kezdték meg a kényszerszünet utáni folytatást és ez döntően befolyásolhatja a mostani találkozót is. Ami látható, hogy a Cristiano Ronaldo által fémjelzett támadósor elég “rozsdásan” teljesít, hiszen három lejátszott mérkőzésen mindössze két gólt szerzett a csapat, ami nem igazán illik bele a Juventus mérkőzéseibe. Persze kiemelhető az is, hogy a hazaiak nem a gólokban gazdag mérkőzéseikről híresek, hiszen nagyon erős a védelmük, ráadásul a Sarri által erőltetett taktika a passzokra, a labdajáratásra alapszik, ami a kevés gólos mérkőzésekhez vezet. A Lecce védelme persze korántsem olyan erős, mint a hazaiaké, illetve ugyanezt lehet elmondani a támadósorukról is, ám a vendégek pontszerzési kényszerben lépnek pályára, ami könnyen rányomhatja a bélyegét a játékukra.

A statisztikai adatok és várható gólszámadat előrejelzéseink alapján 2-0-ás végeredményre lehet számítani.

Ronaldo-nak sem indult könnyen a kényszerszünet utáni folytatás. A portugál klasszis csak büntetőből talált be három mérkőzést követően. (Fotó: REUTERS/Massimo Pinca)

A csapatok legutóbb október végén találkoztak egymással és akkor 1-1-es döntetlent értek el egymással. Ami egyértelműen kijelenthető, hogy ha a Juventus védelem nem hoz össze kapitális hibákat, akkor könnyedén levédekezhetik a Lecce támadósorát, akik mindössze 15 gólt szereztek idegenben, ill. 30 gólt kaptak. A Juventus hazai pályán mindössze 10 gólt kapott, ami valljuk be igencsak remek eredménynek minősül. Egy szó, mint száz a Juventus támadósor még nem indult be kellőképp, de ez úgy összességében az egész szezonról elmondható, hiszen összességében 1,92-es gólátlaga van a csapatnak. Persze Ronaldo és Dybala játékában bármikor benne lehet egy kiemelkedő teljesítmény, ám látva azt, hogy milyen játékosok hiányoznak a csapatból, Sarri vélhetően nem a támadósorra, hanem inkább a védelem megerősítésére fog koncentrálni, hogy még véletlen se veszítsen pontot a csapat. A hazai sikerben egyáltalán nincs érték, ám látva azt, hogy a fogadóirodák mennyire az over opcióra rendezkedtek be, mindezt azért mert a Lecce a 3,5 gólos határon 55,55%-ban overezett, hatalmas hiba. A Juventus játékát ismerve bennük lehet a gól gazdag meccs, ám a hazaiak mindössze 6 alkalommal zártak 27 fordulót követően a most említett line felett. Ebben pedig mindenképp érték van, főleg a statisztikai rendszerünk előrejelzéseit ismerve. A 3,5 gól alatti opció 1,90-es szorzón rakható, amit alacsony téttel érdemes megfogadni.


Külön az előfizetőinknek létrehozott értesítő csatornán ajánlottuk élőben az ellenfogadást.

Frissítés!
Az első félidőben ellenfogadást kötöttünk a találkozóra és jeleztük az előfizetőinknek, hogy élőben a 3,5 gól feletti opcióra fogadjanak. Ennek oka, hogy a 32. percben emberhátrányba került a vendég csapat. A 3,5 gól feletti opciót 2,62-es szorzóért ajánlottuk 2 egységgel és így +0,75 egységnyi profittal zártunk!

Juventus – Lecce Fogadási határidő : 21:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
3,5 alatt (Összesített gólok) 1.90 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: