b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Juventus – Cagliari – 01/06 15:00

A mai nap folyamán is megpróbáltam limitálni az elemzéseket és ennek megfelelően ma is csak egy találkozóra készültem.


A mostani mérkőzést is leginkább a statisztikai rendszerünk adataira bíztam és ugyan magas az ajánlott fogadásra a szorzó, ennek ellenére bizakodva várom a találkozót. A pályán a Juventus és a Cagliari fog egymással találkozni és ez a párosítás közel sem ilyen egyszerű, mint ahogyan azt a fogadóirodák várják.  A Juventus 1,25-ös szorzóval áll az esélyességet tekintve, a döntetlenre 6,00, míg a vendégek sikerére 12,00-ás szorzót kínálnak a legtöbb helyen a fogadóirodák. A Cagliari számomra egy kisebb aranybányának minősül a mostani kiírásban és rendkívül sokszor fogadtunk már a csapat mérkőzéseire. Ennek az egyik legfőbb apropója, hogy a vendégek a támadófocit részesítik előnybe és mindent elmond a szezonjukról, hogy több gólt szereztek, mint a mostani riválisuk. A támadófoci jelleg megmutatkozik a statisztikákban is és a Cagliari idegenben eddig minden mérkőzésén képes volt legalább egy alkalommal gólt szerezni. A Juventust lényegében felesleges elemezgetni, a csapat nagyon jól szerepel fej-fej mellett haladnak az Interrel a bajnoki cím megszerzéséért és eddig Cristiano Ronaldoék egy vereséget szedtek össze a bajnokságban. Ám ki kell emelni azt a tényezőt, hogy a hazaiak védelme már messze nem az igazi, ráadásul a védelem oszlopos tagja Chiellini továbbra is hiányzik, míg Bentacur eltiltása, ill. Khedira sérülése miatt nem léphet ma pályára.

A statisztikai adatok alapján a gólváltás esélyessége 80%. 

Cristiano Ronaldo és Dybala ma is kiveheti a részét a Juventus góljaiból. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok eddig szép számmal alkottak nyertes ajánlásokat, márpedig a mostani predikciók alapján ez a legesélyesebb kimenetel ezen a mérkőzésen. Ennek az egyik legfőbb eleme, hogy a Juventus mindössze két hazai mérkőzésén maradt gól nélkül, ill. összességében tizenhét gólt kaptak idáig tizenhét forduló alatt, ami messze elmarad a régi teljesítményüktől. A vendégek védelme sem “muzsikál” a legjobban, de ezt leginkább a támadó stílusú futballnak köszönheti a csapat. Ami jó hír lehet számunkra, hogy a hazai oldalon szinte minden kulcsjátékos a támadósorban szerepet kaphat, ill. az sem rossz előjel, hogy a vendégek keretében Joao Pedro, G. Simeone és R. Nainggolan is szerephez juthat. A mostani kiírásban még a felek nem találkoztak, ám mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a Cagliari egy mérkőzést leszámítva minden meccsen képes volt gólt szerezni. Az-az eddig tizenhat bajnokin képesek voltak betalálni. Ez pedig miért állna meg ma? Úgyhogy bizakodva várom a kora délutáni mérkőzést és bízom benne, hogy mindkét csapat betalál. A gólváltást én alacsony téttel ajánlom fogadásként, ennek megfelelően 2,5 egység a favorizált tét.

Juventus – Cagliari Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: