b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Jó ebédhez, jó focit kívánunk!

A vasárnapi húsleves mellé egy igencsak izgalmas mérkőzést ajánlunk fogadásként, hiszen a Serie A 24. fordulójában a második helyen álló Inter, a Bologna otthonában tesz látogatást.

Lassan kijelenthető, hogy a Napoli megnyerte a Serie A 2022/2023-as kiírását, ám a nápolyiak után kőkemény csata folyik a dobogó második helyéért, amit jelenleg az Inter birtokol. A milánóiak 47 egységgel, illetve három pont előnnyel állnak az AC Milan, illetve AS Roma kettős előtt, így nem igazán fér bele részükről a botlás, hiszen egy esetleges pontvesztés miatt, akár a negyedik helyen is találhatja magát a csapat. A Bologna ellen bátran kijelenthető, hogy nem lesz könnyű dolga Lukakuéknak, ám nem szabad első látásra elájulni a hazaiak utóbbi hetekben mutatott formájától, hiszen olyan csapatokkal találkoztak, akik ellen úgymond „kötelező” volt a pontszerzés. Viszont az is remekül megfigyelhető, hogy a 2023-as évben eddig négy olyan meccse volt a házigazdáknak, ahol a topcsapatok ellen kellett pályára lépniük és minden esetben vereséget szenvedtek el ellenük. Ugye január első két hetében az AS Roma, illetve Atalanta kettős szerezte meg a három pontot, aztán január közepén a Lazio ejtette ki a bolognaiakat az Olasz Kupából. Ezzel szemben az Inter egészen impozáns mérleggel és formával rendelkezik idén és egy Empoli elleni bajnokitól eltekintve, szinte minden tétmeccsét megnyerte a csapat, így joggal bízhatnak abban Martinezék, hogy vasárnap ismét begyűjtik a három pontot. A hiányzók esetében a Bologna részéről Arnautovic, illetve Bagnolini játékával nem számolhatnak, a vendégeknél pedig Correa, illetve Dalbert sérült.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: