Serie A : Inter – Lazio – 21:00

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Az olasz bajnokság 5. fordulójában egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, hiszen az Inter és a Lazio találkozik egymással.Mindenképp izgalmas ez a párosítás, egyrészt azért mert mindkét csapat kiválóan csípte el a rajtot, ráadásul mindkét oldalon olyan edző ül, akik remek taktikai érzékkel és nem mellesleg tapasztalattal rendelkeznek. Az Inter Conte érkezésével eddig hibátlan, hiszen minden egyes mérkőzését megnyerte a csapat. A Lazio sem teljesít rosszul 2-1-1-es mutatójuk erről tesz tanúbizonyságot, ám a támadósor ismételten ebben az évben is legfőképp Immobilére épül. A hazaiak Lukaku érkezésével egy gólerős támadót szereztek meg, aki a bizalmat nem győzi meghálálni, hiszen rendre lő egy-egy gólt a bajnokikon.

A gólszámadatok alapján közel 1 gólos favoritnak számít az Inter. A hazaiak mutatója 1,92, míg a vendégeké 1,06. 

Lukaku az Interbe való érkezése óta szárnyal és mérkőzésről-mérkőzésre képes gólokat szerezni. (Fotó : Getty Images)

 Ami biztos, hogy a Milan ellen már bizonyított az Inter és viszonylag magabiztosan vették az akadályt és nyertek 2-0-ra. A Lazio egy kisebb megingást követően a Parma ellen nyerni tudott, ám mindenképp érdekes tényező, hogy amikor Immobile elől nem elég hatékony, akkor a vendégek támadásai egytől egyig dugába dőlnek. Úgyhogy Conte vélhetően készülni fog a támadó hatástalanítására, amely a Godin, Brozovic, de Vrij, Skriniar négyesnek azért nem akkora feladat. Ráadásul a hazaiak mindössze 1 gólt kaptak eddig 4 fordulót követően, ami remek statisztikai adatnak minősül. Úgyhogy én bizakodó vagyok és véleményem szerint hazai pályán az Inter 3 ponttal gazdagodik a mérkőzés végén.

Inter – Lazio Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Inter (Játékidő eredménye) Odds : 2,00

Amennyiben tetszik Önnek is a munkánk, a precizitás, a megosztott ingyenes elemzések és szelvények, az elért eredményeink, viszont nem szeretne előfizetőnk lenni, avagy előfizetőnk de szeretne az átlagos előfizetésén kívül nagyobb összeget utalni számunkra támogatásként megteheti. Az oldalunk hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha az olvasóink/előfizetőink rendszeresen támogatják a munkánkat. Támogatom a szolgáltatást. Köszönjük a támogatását! 

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0