b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Inter – Lazio – 21:00

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

Az olasz bajnokság 5. fordulójában egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, hiszen az Inter és a Lazio találkozik egymással.Mindenképp izgalmas ez a párosítás, egyrészt azért mert mindkét csapat kiválóan csípte el a rajtot, ráadásul mindkét oldalon olyan edző ül, akik remek taktikai érzékkel és nem mellesleg tapasztalattal rendelkeznek. Az Inter Conte érkezésével eddig hibátlan, hiszen minden egyes mérkőzését megnyerte a csapat. A Lazio sem teljesít rosszul 2-1-1-es mutatójuk erről tesz tanúbizonyságot, ám a támadósor ismételten ebben az évben is legfőképp Immobilére épül. A hazaiak Lukaku érkezésével egy gólerős támadót szereztek meg, aki a bizalmat nem győzi meghálálni, hiszen rendre lő egy-egy gólt a bajnokikon.

A gólszámadatok alapján közel 1 gólos favoritnak számít az Inter. A hazaiak mutatója 1,92, míg a vendégeké 1,06. 

Lukaku az Interbe való érkezése óta szárnyal és mérkőzésről-mérkőzésre képes gólokat szerezni. (Fotó : Getty Images)

 Ami biztos, hogy a Milan ellen már bizonyított az Inter és viszonylag magabiztosan vették az akadályt és nyertek 2-0-ra. A Lazio egy kisebb megingást követően a Parma ellen nyerni tudott, ám mindenképp érdekes tényező, hogy amikor Immobile elől nem elég hatékony, akkor a vendégek támadásai egytől egyig dugába dőlnek. Úgyhogy Conte vélhetően készülni fog a támadó hatástalanítására, amely a Godin, Brozovic, de Vrij, Skriniar négyesnek azért nem akkora feladat. Ráadásul a hazaiak mindössze 1 gólt kaptak eddig 4 fordulót követően, ami remek statisztikai adatnak minősül. Úgyhogy én bizakodó vagyok és véleményem szerint hazai pályán az Inter 3 ponttal gazdagodik a mérkőzés végén.

Inter – Lazio Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Inter (Játékidő eredménye) Odds : 2,00

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: