b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Inter – Juventus – 20:45

Vajon megtartja veretlenségét a Juventus? (Fotó: Getty Images)

Az utolsó prémium elemzés esetében a mai nap egyik legnagyobb rangadójára, az Inter – Juventus mérkőzésre ajánlok fogadást.


A mérkőzés véleményem szerint egy igazi rangadó lehet, amit már évek óta nem láthattunk a csapatok között. Ennek a legfőbb oka, hogy most mindkét oldalon egy igazi “taktikus” tréner ül a padon, akik kívülről ismerik mindkét csapat hátrányait és erősségeit egyaránt. A vendégek részéről egyetlen érv van, ami negatív lehet, az pedig a sérült játékosok listája, hiszen a keretből továbbra is Chiellini, D. Costa és Danilo is hiányzik, akik azért a védelem meghatározó részesei. Ugyan így sem kell félteni a vendégeket, hiszen sikerült egy remek védelmet összehozni, ám a mostani Inter Conte irányítása alatt, akár nagy falat is lehet számukra. A hazaiak eddig veretlenek a bajnokságban és ténylegesen eddig meglepetés amit művelnek. Legfőbb indok az együttes remeklése mellett a védelmük, amely eddig 2 alkalommal engedett gólt az ellenfeleknek a ligában.

A várható gólszámadatok alapján 1,11, illetve 0,98 a két csapat mérlege. Amely alapján a döntetlen és az 1-1-es eredmény is reális lehet.

Vajon megtartja veretlenségét a Juventus az eddig hibátlan mérleggel rendelkező Inter otthonában? (Fotó: Getty Images)

Ami azt illeti őrült meccs lesz ez, azt sem tartom kizártnak, hogy sok lap fogja kísérni, ám utóbbi időben nem volt szerencsém a büntetőlapokkal. Röviden tömören bízom abban, hogy egy ki-ki mérkőzést láthatunk. Lényegében a csapatok góljaira számítok és erre 1,90-es oddson megéri fogadást kötni. Illetve ott van az a bizonyos 1-1-es végeredmény, amely a csapatok két legutóbbi mérkőzésén rendre zöldült. Úgyhogy erre is fogadást kínálok alacsony téttel.

Inter – Juventus Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 Tét : “C” kategória 2 egység
Tipp : 1-1 (Pontos végeredmény) odds: 6,00 Tét : “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: