b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Inter – AS Roma – 20:45

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

A Serie A 15. fordulójának nyitómérkőzésén igencsak nagy rangadót rendeznek. A pályán az Inter, ill. az AS Roma fog egymással találkozni.


A találkozóval kapcsolatosan leginkább a gólszám adatokban bíztam, viszont van több tényező is, ami a megosztott opció mellett szólhat. Az Inter remek szezont fut és ennek köszönhetően immáron egy ponttal vezetik a bajnokságot. A mostani mérkőzés viszont ismét komoly nehézséget okozhat, hiszen a Roma egyre jobb formába kerül, ráadásul mindössze két veresége van a csapatnak. A hazaiak mérlege 12-1-1, míg a Roma mutatói 8-4-2-es arányban alakultak tizennégy fordulót követően. A vendégek egyik hibapontja, hogy rengeteg helyzetet hagynak ki, ill. hátul rendre képesek egy-egy gólt összehozni a védők.

A várható gólszám adatok alapján 1,85, ill. 1,57 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig két-három gólos mérkőzésre van kilátás, ahol a gólváltás reális opció lehet.

Lukaku az Interbe való érkezése óta szárnyal és mérkőzésről-mérkőzésre képes gólokat szerezni. (Fotó : Getty Images)

Ami látható, hogy az Inter hazai pályán rendre képes volt gólt/gólokat szerezni, viszont az utóbbi négy hazai mérkőzésükön gólt is kaptak. Pedig az ellenfelek között a Spal, Verona, Parma trió szerepelt, akik azért valljuk be, nem épp a legerősebbek. A Romáról is elmondhatjuk ugyanezt, hogy idegenben elég sűrűn talál be a csapat, ám azt is lehet látni, hogy a bajnokikon négy mérkőzésen is gólt kapott az ellenfelektől a csapat, ráadásul ugyanazon csapatok találtak be nekik, akik legutóbb az Internek is beköszöntek (Verona, Inter). Az utolsó öt mérkőzés alapján formailag a két csapat szinte egyformán teljesít, a rúgott gólok tekintetében pedig mindkét fél 2,0 fölötti mutatót alkotott ki. Úgyhogy a formára panasz nem lehet, ráadásul a hiányzók esetében mindkét oldalon a megszokott hiányzókat láthatjuk. (Barella, Sanchez, ill. Zappacosta, Cristante). A következő  játékosok közül pedig a hazai oldalon Sensi és Gagliardini, ill. a vendégektől Mirante, Kluivert és Pastore játéka kérdéses, ám fontos kiemelni, hogy ezen személyek mindegyike a keretekben van felsorolva mindkét együttes megjelenített médiájában. Úgyhogy remek mérkőzésre számítok, a hazai oldalon Lukaku/Martinez kettősben nagyon bízom, míg a vendégeknél remélem, hogy Dzeko is egy jobb formát fog ki. A két csapat az idei szezonba még nem találkozott egymással, ám egymás ellen rendre izgalmas kilencven perceket alakítanak ki. Úgyhogy számomra most a gólváltás a favorizált opció, amit 1,61-es szorzóért cserébe bátran bevállalok.

Inter – Roma Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: