b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Fiorentina – Sampdoria

Ötletadó rovatunk ma csak egy résszel jelentkezik, ahol egy olasz találkozót szemeltünk ki a kínálatból. Két olyan csapat fog egymással találkozni, akik az első osztály középmezőnyének meghatározó részei és nem mellesleg mindig izgalmas mérkőzéseket játszanak egymás ellen.


I Fiorentina – Sampdoria I

A Fiorentina hazai pályán remekül teljesít a bajnokságot tekintve, hiszen 9 lejátszott hazai mérkőzésből 7 alkalommal pontot tudtak szerezni és 7 alkalommal gólt is szereztek. A Sampdoria idegenben azért már nem ennyire “acélos”, viszont elmondható a csapatról, hogy borzasztó kellemetlen támadókkal rendelkeznek akik szinte minden egyes idegenbeli mérkőzésükön képesek voltak gólt szerezni. Legutóbb idegenben a Juventus sorsát nehezítették meg, ahol 2-1-el zártak végül de végig partiba voltak. De ezt megelőzően is több nagyobb csapat ellen is sikerült nekik maradandót alkotni Roma, Lazio mérkőzéseket látva. Összességében tehát elmondható, hogy mindkét oldal jól teljesít ebben a felállásban és mi úgy véljük, hogy most is kialakulhat a mérkőzésen a gólváltás. Ami érdekesség még, hogy a két csapat legutóbbi 7 találkozóján megszületett a gólváltás, mint opció.

Fiorentina – Sampdoria (15:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: