Serie A : Fiorentina – Lazio

Az ötletadó rovatunk második részében egy olasz mérkőzést emeltünk ki, ahol a hazai pályán igencsak remek teljesítménnyel bíró Fiorentina mérkőzésére kötnénk fogadást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
70 nyertes – 39 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A Fiorentina kiváló formát nyújt hazai pályán, vajon ma is sikerül pontot szerezniük? (Fotó: Getty Images)


I Fiorentina – Lazio I

A találkozó kiinduló alapja lényegében a Fiorentinára épült, hiszen az együttes hazai pályán 5-5-2-s mutatóval rendelkezik. A Lazio idegenben viszonylag jól szerepel és elmondható az, hogy Fiorentina otthonában mindig is parázs párharcot vívott egymással a két csapat.

A Lazio a Sevilla elleni kupabúcsú után összeszedettebbé vált és már a Roma ellen 3-0-val próbálták feledtetni a botlást. 

A két csapat amikor legutóbb ebben a felállásban találkozott egymással 7 gólt hoztak össze. Most ennél jóval kevesebbel kalkulálnánk, bár a Fiorentina továbbra is izgalmas és gólokban gazdag mérkőzéseket játszik. A hazai oldalon Benassi, Chiessa és Simeone az akik veszélyesek lehetnek a vendégek kapujára, míg a Lazio részéről továbbra is Immobile az aki kiveszi leginkább a maga részét a gólgyártásban, de rajta kívül Correa, Caicedo, Parolo és Milinkovic-Savic is veszélyes lehet. A vendégek rosszabb szériája a hiányzóknak is köszönhető volt, viszont most már szinte teljes egész az együttes és a Roma ellen is ezért sikerült ilyen jól a “derbi”. Akkor a csapatban Milinkovic- Savic, Lucas Leiva, Alberto, Lulic, Correa, Caicedo és Immobile is szerepet kapott és nem is véletlen a három gól. Így kiindulva a két együttes egymás elleni eredményeiből, illetve abból a tényezőből, hogy mindkét oldalon a legjobb kezdők kerülnek a pályára szerintünk érdemes kalkulálni a gólokkal.

Fiorentina – Lazio (20:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021