b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Fiorentina – Juventus – 04/25 15:00

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group H - Manchester United v Juventus - Old Trafford, Manchester, Britain - October 23, 2018 Juventus' Cristiano Ronaldo gestures Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

A Juventus győzelmi kényszerben lép pályára és ennek köszönhetően a vendégeknek az első percektől kezdeményezni kell. Oldott meg már ennél nehezebb dolgot is a C. Ronaldo által fémjelzett együttes, de az utóbbi időben igencsak gólerős Fiorentina ellen akár pontokat is hullajthat a csapat. Ugyanis a Fiorentina január vége óta szinte minden egyes meccsén betalált az ellenfeleknek, ráadásul hazai pályán többször nem csak gólt, hanem gólokat is szerez a csapat. A legutóbbi hazai meccsükön példának okáért az Atalanta ellen két gólt is szereztek, de azt megelőzően az AC Milan is két gólt, a Parma ellen hármat, míg az AS Roma ellen egy gólt szereztek. 

xG (Várható gólszámadat)
1.582.23
Várható végeredmény : 1-2

 

A Juventus védelme viszont idén elég sok hibát követ el és látható a csapat legutóbbi mérkőzésein, hogy szinte kivétel nélkül kap egy-egy gólt az együttes. Legutóbb a Parma is képes volt gólt szerezni Ronaldóéknak, de azt megelőzően a Genoa, Torino, Benevento, Cagliari is gólt szerzett a torinói csapatnak, márpedig ezen csapatok döntő többsége gyengébb mutatókkal rendelkezik, mint a mai házigazda. Ugyan Bonaventura sárga lapos eltiltás miatt nem lesz ott a pályán, de rajta kívül szinte minden kulcsjátékosára számíthat Iachini. A vendégek keretéből Demiral és Chiesa maródi, viszont Pirlonak sincs nehéz dolga, hiszen az említett két játékoson kívül mindenkire számíthat. Egy szó, mint száz a Juve védelemben benne van a hiba és véleményem szerint az igencsak gólerős Fiorentina ma egyszer megzörgeti a vendégek hálóját. Úgyhogy a fogadásom a gólváltásra vonatkozik és remélem, hogy a Juventus nem követ el még egy olyan “blamát”, mint legutóbb a Benevento ellen.

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.75Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: