b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Fiorentina – Bologna – 07/29 21:45

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A döntetlenes tippeket egy bő 1,5 hete már nem erőltetem, ugyanis elég kiszámíthatatlan eredmények voltak több bajnokságban is. Ez a mérkőzés viszont minden egyes elemében arra hajaz, hogy itt ma pontosztozkodással ér véget ez a mérkőzés. A várható gólszámadatok alapján szinte megegyező mutatóval rendelkeznek a felek a hazaiak 1,16 a vendégek 1,18-as értéket alakítottak ki az utolsó előtti fordulóig. Egymás ellen pedig elég sokszor szoktak döntetlennel zárni. Egyszóval több tényező is adott ahhoz, hogy ma ismét döntetlennel zárjanak a csapatok és véleményem szerint, ma ezt meg is teszik.

Fiorentina – Bologna Fogadási határidő : 21:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (1×2) 3.60 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: