b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Ezt várjuk a Cremonese – AC Milan párharctól!

Ismét győzelmet ünnepelhet az AC Milan! (Fotó: Getty Images)

Elvonul lassan az olasz bajnokság is a téli pihenőjére, ám az utolsó két fordulóban még rengeteg érdekes mérkőzés szemtanúi lehetünk.

A keddi napon a 18. helyezett Cremonese és a dobogó második fokán álló AC Milan mérheti össze az erejét. Nem kérdés, hogy papíron melyik csapat az erősebb és igazából a szezonbeli formák után is bátran kijelenthetjük, hogy ma az AC Milan győzelmére számíthatunk. Persze nem lesz ez egy egyszerű mérkőzés, ám a Cremonese még az idei kiírásban nem tudott egyszer sem győzni és az eddig lejátszott hat hazai mérkőzésen, mindössze két gólt jegyzett a csapat. Ez pedig aligha jó előjel a milánóiakkal szemben, akik ugyan idegenben többször hullajtottak már pontot/pontokat, ám a maihoz hasonló mérkőzéseket azért rendre képesek magabiztos fölénnyel behúzni. Persze nem számítunk kiütéses győzelemre, hiszen a vendégeknél egyre több a sérült, ráadásul Giroud a csapat egyik gólfelelőse piros lapot kapott a Spezia elleni bajnokin, így ő sem lesz bevethető. Ettől eltekintve egy elég erős kezdő futhat ki kedd este a cremonai gyepre!

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

FŐDÍJ: ADIDAS VB AL RIHLA PRO LABDA
2. ÉS 3. HELY: A NYERTESEK ÁLTAL VÁLASZTOTT FOCIMEZ!
4.-10. HELY: 1 HAVI FULL PACK ELŐFIZETÉS

Cremonese - AC MilanFogadási határidő: 20:45

Kíváncsian várjuk ezt az összecsapást, de ha nem akar még jobban lemaradni a Napolitól az AC Milan, akkor a mai meccset hozni kell. Papíron egyértelműek az erőviszonyok, hiszen az AC Milan kerete jóval erősebb és a formai különbségek is adottak azért. Nem tudunk attól a tényezőtől sem elvonatkoztatni, hogy az idei kiírásban a Cremonese még nem tudott meccset nyerni, sőt attól sem, hogy hazai pályán mindössze két gólt szerzett a csapat. Az xG mutatók ennek köszönhetően 0-1, 0-2-es vendég győzelmet várnak. Persze nagy kérdés, hogy Giroud hiányában mennyire lesz gólerős az milánói támadósor, de véleményünk szerint a francia játékos nélkül is legalább 1-2 gólt szereznek majd a vendégek. Úgyhogy az xG mutatókat reálisnak tartjuk és ebből kiindulva az AC Milan győzelmére és a 4.5 gól alatti opcióra kötünk fogadást! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: AC Milan + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.91

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: