b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Erre fogadunk a Napoli-Juventus rangadón!

Egészen elképesztő kijelentés az, hogy a Juventus immáron a második helyről folytatja a bajnokságot és a Napoli ellen, ha képesek pontot szerezni a torinóiak, akár még az aranyérem is összejöhet. 

A szó szoros értelmében fű alatt ért oda a Juventus a második helyre és amíg az Inter és az AC Milan kettős botladozott, ők sorra gyűjtötték a győzelmeket és láthatóan nagyon egységesek. A Napoli ellen nagy kérdés, hogy mire fognak menni, hiszen Allegri a védelem stabilitásán dolgozott, amit lényegében sikerült is megszilárdítania, ám a nápolyiak az egyik legveszélyesebb támadósorral bírnak és hazai pályán minden egyes tétmeccsükön betaláltak az idei kiírásban. A torinóiak az utóbbi két bajnokijukon a hajrában szerezték meg a győzelmet és vélhetően a Napoli ellen is ugyanez lesz a stratégiájuk. Egy korai gól természetesen sok mindent befolyásolhat, de ha a Napoli nem fogja tudni feltörni a Juventus védelmét, akkor itt egy kevés gólos összecsapás szemtanúi leszünk. A nápolyiak vannak egyértelműen kedvezőbb helyzetben, ugyanis nincs hiányzójuk, jobb helyen is állnak, ott van a hazai pálya előnye és mindezek mellett nekik megfelel a remi is, amivel a most látható előnyüket megtartanák a Juventus csapatával szemben. A vendégeknél viszont rengeteg továbbra is a sérült, de láthatóan Allegri megtalálta azokat az egyéneket, akikre építhet, úgyhogy joggal bizakodhatnak a torinóiak is a pontszerzésben.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Napoli – JuventusFogadási határidő: 20:45

Összességében egy nagyon szoros és végletekig kiélezett meccsre számítunk. Allegri nagy mágus és vélhetően ma is arra fog törekedni, hogy a csapata minél jobban magára húzza az ellenfelet, majd kontrákból veszélyeztessenek. A Napoli ellen ez kifizetődő lehet, hiszen a védelmük, ha nem is túlzottan sebezhető, de a kontrákból verhetőek. Úgyhogy, akár egy meglepetés győzelem is összejöhet, de azt sehogysem látjuk, hogy itt hogy szakítanák ki a csapatok a gólzsák száját. Egy korai gól lehet az egyedüli olyan tényező, ami miatt itt sok gól szemtanúi lehetünk, ezt leszámítva inkább egy 0-0, 1-0, 0-1, maximum 1-1-es döntetlennel kalkulálnánk. Úgyhogy a fogadásunk a gólokra vonatkozik és a 2.5 gól alatti opciót húztuk be! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: 2.5 alatt (Összesített gólok)
odds: 1.82

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: