b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Egyre közelebb a bajnoki címhez a Juventus

A Juventus megőrizte a veretlenségét a bajnokságban és egyre közelebb a bajnoki cím ezáltal (Fotó:Getty Images)

Egyre közelebb a bajnoki címhez a Juventus, hiszen egy izgalmas és végig kiélezett találkozón tudott nyerni 2-1-re a Cristiano Ronaldo által fémjelzett együttes. A mérkőzésen a hazaiaknak nem volt szerencséjük az első félidőben egy rossz hátraadást követően Meretet kiállították, majd Pjanic (28. perc) szabadrúgásból 17 méterről büntetett, nem sokkal később pedig E. Can (39. perc) fejese zörgette meg a hazaiak hálóját. Majd ezt követően a második félidő elején a 47. percben Pjanicot kezezésének köszönhetően szintén kiállították. A 61. percben Callejon szépített, majd jött a csavar , hiszen a 84. percben Insigne kihagyott büntetőjével nem tudott módosítani az eredményen.

A Juventus megőrizte a veretlenségét a bajnokságban és egyre közelebb a bajnoki cím ezáltal (Fotó:Getty Images)

NAPOLI-JUVENTUS (1-2)
GÓLSZERZŐK: J. Callejon (61.), ill. M. Pjanic (28.), E. Can (39.)
KIÁLLÍTÁS: A. Meret (25.), ill. M. Pjanic (47.)


Ezzel a győzelemmel a Napoli hazai veretlenségi szériája megszakadt, míg a Juventus 26 forduló óta veretlen a Serie A-ban! A “zebrák” 23-3-0-s mutatója fantasztikus és ezen eredményeknek köszönhetően már 16 pont az előnye a jelenlegi listavezetőnek a Napolival szemben. Ebből adódik a kérdés, hogy eldőlt a bajnokság, vagy jön egy hullámvölgy a Juventusnál is?

Követőinknek egyébként nyertes ötletadó ajánlást publikáltunk ismét, hiszen a mérkőzésen ismét bíztunk a “kétesélyes” fogadási opcióban, amellyel 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben. Szerencsénkre minden az elképzeléseink szerint alakult és “zöldült” a megosztott ajánlásunk!

0
%d bloggers like this: