b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Chievo – AC Milan

Vajon újraismétli magát a történelem és két 0-0-s végeredményt hoz a csapatok kupamérkőzése? (Fotó: AFP)

Tegnap nem volt szerencsénk a futballelemzéseket nézve, viszont már hajnalban sikerült korrigálni két nyertes NBA elemzéssel. A “Most te is megmutathatod” játékunkban ismét egy prémium elemzést publikáltunk, ahol a Chievo -AC Milan mérkőzésre készítettünk egy elemzést és egy “B” kategóriás ajánlást. Remélhetőleg, ma nem szaladunk bele egy meglepetésbe..


I Chievo – AC Milan I

A Milan ma egy kötelező győzelem előtt állhat és nem elfelejtendő az sem, hogy az együttes 4. fordulója minden mérkőzést megnyert. A vendég csapat a 2019-s évben elkapta nagyon a “fonalat”, Piatek érkezése remek erősítésnek tűnik és már a 3. pozíciót tölti be az milánói alakulat. Ma annak a Chievonak az otthonába látogatnak, akik 26 fordulót követően az utolsó pozíciót töltik be, ráadásul több hiányzójuk is akad, akik eltiltásuk, illetve sérülések miatt hagyják ki a mai mérkőzést.

Vajon ismét begyűjti a három pontot a Milan? (Fotó: AFP)

A Chievo 26 mérkőzésen 1-10-15-s mérleggel rendelkezik. Ha ez nem lenne elég a szövetség még -3 ponttal sújtotta az együttest és ma az a Milan lesz a vendégük akik utóbbi időben rendre több góllal hagyják maguk mögött az ellenfeleket. A Chievo részéről kiemelendő adat az is, hogy 51 gólt kapott az együttes amely a legrosszabb mutatónak számít a Serie A mezőnyében.

Látva ezeket az adatokat, illetve ismerve a hazaiak helyzetét, hiányzóit, egymás elleni eredményeket stb. és nincs kérdés. Ennek a Milannak ma kötelező a győzelem, ha törik, ha szakad a harmadik hely megtartásáért küzdeniük kell és ehhez ma kötelező a 3 pont begyűjtése!

Chievo – AC Milan (20:30)

Tipp:AC Milan (Játékidő eredménye) odds:1,58 “B”  kategória Tét: 3 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: