b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Cagliari – Juventus – 07/29 21:45

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Őszintén szólva már nem bátorkodnék fogadást kötni a Juventus győzelmére, bár papíron egyértelműen favoritnak tűnnek. Annyi viszont biztos, hogy Ronaldo ma mindent egy lapra fog feltenni és az ő küzdését ismerve, könnyedén szerezhet két-három gólt. Természetesen a gólkirályi címre már nagyon kevés esélye van a portugál klasszisnak, de a Cagliari védelem borzasztó lyukas lesz ma, ráadásul több játékos már fél lábbal a nyaraláson, illetve a csapatváltáson gondolkozik. Egy szó, mint száz Ronaldo góljaiban van érték, ráadásul motivációban sem lesz hiány a portugál csatárnál, úgyhogy egy kisebb egységgel megéri fogadást kötni arra, hogy kétszer betalál az utolsó előtti fordulóban. Kérlek, ha bet365-ön fogadsz pipáld ki a rublikát, hogy ha Ronaldo nem kezd, akkor a tétünk visszajárjon.

Cagliari – Juventus Fogadási határidő : 21:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2 vagy több gólt szerez (Cristiano Ronaldo) 3.40 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: