b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Brescia – Milan – 01/24 20:45

Vajon újraismétli magát a történelem és két 0-0-s végeredményt hoz a csapatok kupamérkőzése? (Fotó: AFP)

A mai napunk elég bosszúsan indult, hiszen rengeteg meglepetés eredmény született az Australian Openen. Ennek megfelelően most kétszer is fontolóra vettem, hogy mely opciókra ajánljak fogadást és ennek tuadatában készítettem el az elemzéseket.


Az első elemzésem esetében a Brescia – Milan kettőst favorizáltam és őszintén szólva az első esetben egy fogadáskészítővel készített fogadást ajánlok. Amennyiben nincs lehetőséged online fogadni, akkor a szimpla Milan sikert fogadd meg. A statisztikai adatok alapján a vendégek a favoritok, ráadásul a Brescia erőssége Balotelli, ma biztosan nem lép pályára. Így nagy kérdés, hogy a Brescia részéről ki fog kulcsszerepet vállalni a támadásokban. Annyi szent, hogy Balotelli kiesésével megnőttek a vendégek esélyei, ráadásul kijelenthetjük, hogy Ibrahimovic érkezésével valóban egy jóval tetszetősebb futballt képvisel az AC Milan csapata.

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 1,25, míg a vendégek 1,65-ös várható gólszámmal rendelkeznek és ezen adatok alapján a vendégek sikere várható.

Fogadáskészítő (Fotó : Bet365)

Annyi biztos, hogy a Brescia számára minden pontra szükség van, hiszen a hazaiak az utolsó előtti helyen állnak jelenleg. Ami elmondható a hazaiakról, hogy nagyon gyenge a védelmük és ezt a Milan egyre javuló támadósora könnyedén kihasználhatja. A hazaiak eddig 38 gólt kaptak, ill. hazai pályán eddig két mérkőzést húztak ki kapott gól nélkül. A Milan idegenben nem túl acélos, ám elmondható a csapatról, hogy rendre képes volt gólt szerezni a csapat. A Brescia eddig egyszer tudott nyerni hazai pályán, ami számunkra biztató adat lehet, viszont kijelenthető az is, hogy a vendégek eddig idegenben egy 5-0-5-ös mérleget hoztak a mérkőzéseiken, ami valljuk be nem a legjobb. Egy szó, mint száz a fogadáskészítőben négy opciót válogattam össze. Az első esetben egy kétesélyes fogadást ajánlok a “Döntetlen, vagy Milan” opció segítségével, ezek mellett várok legalább egy gólt, ami a 0,5 gól feletti opcióban valósítható meg. A harmadik, ill. negyedik opció pedig a büntetőlapokra vonatkozna, amit a csapatokra bontottam. A hazaiak esetében várok legalább két lapot, míg a vendégektől legalább egyet. Ugyan P. Valeri nem a bőkezűségéről híres a laposztásokat tekintve, ám a Brescia az egyik legszabálytalanabb a ligában, ami könnyedén kihúzhatja a gyufát az amúgy szintén rendkívül szabálytalan Milan játékosokból. Úgyhogy bízom benne, hogy három lap villan legalább a mérkőzésen, amit amúgy remekül alátámaszt a fogadóirodák által várt lapszám is, hiszen a jelenlegi line 5,5 lapon rakható. Zárásként pedig még egyszer megemlíteném, ha papíron fogadsz, vagy nem tudsz ilyen fogadáskészítő opciókat megrakni, akkor fogadj a Milan sikerére. Véleményem szerint 0-2, 1-2-es eredmény születhet.

Brescia – AC Milan Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
AC Milan, vagy döntetlen + 0,5 gól felett + 1,5 lap felett a Brescia javára, + 0,5 lap felett az AC Milan javára (Fogadáskészítő) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: