b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Brescia – Juventus – 21:00

A mai nap két prémium elemzés kerül az első esetben a Brescia – Juventus bajnoki mérkőzésre készültem.A mérkőzés nagy kérdése, hogy mire fog menni a Juventus az eddig kisebb meglepetés csapat otthonában. A vendégek csapatából Pjaca, Chiellini, De Sciglio és Douglas Costa is továbbra hiányzik, ráadásul Cristiano Ronaldo is kisebb sérüléssel bajlódik és vélhetően ma nem kap szerepet a kezdőben. Ennek ellenére a vendégek csapata borzasztó erősnek mondható, hiszen elől Dybala, Higuain és Bernardeschi rohamozhat, míg mögöttük a Matuidi, Pjanic, Khedira, Sandro, de Ligt, Bonucci, Danillo középpálya és védelem húzódhat. Ezt a kezdőt sokak elfogadnák és ténylegesen a mostani ellenfelükben is talán Donnarumma, illetve Balotelli lehet az aki veszélyeztethet, ám a két keret között hatalmas különbség van a játékoskereteket tekintve.

A várható gólszámadatok alapján a vendégek sikere várható. A hazaiaknak 0,91, míg a Juventusnak 1,99 a mutatója, tehát az 1-2-s eredmény reális lehet a mostani találkozón.

Ma többen is hiányozhatnak a Juventus keretéből, ám így is jóval erősebb a vendégek kerete. (Fotó : Getty Images)

Mivel a vendégek szorzója a hiányzók, illetve a Brescia kisebb meglepetés sorozata miatt megemelkedett, mindenképp van érték a Juventus sikerében. A hazaiak ugyan kikaptak a Bologna, AC Milan kettőstől, de nyerni tudtak legutóbb az Udinese otthonában, ami igencsak figyelemfelkeltő produkció volt. A Juventus az utolsó fordulóban nyerni tudott a Verona ellen most pedig az élre ugorhat egy esetleges győzelemmel. Véleményem szerint ennél nagyobb motiváció pedig egy csapatnak aligha kell. A Brescia ugyan eddig 2-0-2-s mérleggel rendelkezik, illetve kevés gólt kapott, hiszen 5:5-s gólkülönbségük van, ám ha egy AC Milan nyerni tudott ellenük, akkor egy jóval erősebb játékosokkal rendelkező Juventus miért ne tudna. Ugyan benne van a pakliban, hogy CR nem lép pályára, de Higuain, illetve Dybala bármikor veszélyes lehet, ráadásul a padon még E. Can, Ramsey, Rabiot és Mandzukic is ott van, akik egytől egyig minőséget képviselnek. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem 1,53-s szorzóért már érték van a Juventus sikerében és erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Brescia – Juventus Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Juventus (Játékidő eredménye) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: