b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Bologna – Parma

Mindkét csapat szeretné elkerülni a kiesőzónát, ehhez pedig pontokat kellene szerezniük. (Fotó : Getty Images)

A mai nap egyetlen elemzést publikálok és hasonlóan, mint az esti “Gold” elemzésben, mivel a bankunk adott a “játékhoz”, egy magasabb szorzóval készültem.


I Bologna – Parma I

 

Amit leszögezek már az elemzés legelején, hogy maximum 2 egységgel kössetek fogadást erre az opcióra. A Bologna – Parma mérkőzésen igazi “menekülést” láthatunk, hiszen a csapatok elszeretnék kerülni a kiesőzónát. Egyedül már csak az Empoli okozhat veszélyt számukra, de véleményem szerint a mai nap döntetlennel zárnak a felek.

A statisztikai adatok alapján a Bologna várható gólszáma 1,24, míg a Parma esetében 1,33 ez az érték, tehát 1-1 gólt lehet várni a csapatoktól.

Mindkét csapat szeretné elkerülni a kiesőzónát, ehhez pedig pontokat kellene szerezniük. (Fotó : Getty Images)

Mivel mindkét oldal megpróbál hétről-hétre pontokat szerezni ez ma is rányomhatja a bélyegét a párharcra. Ha jobban végiggondolom, a remi esetében járó 1-1 pont talán a legmegfelelőbb lehetne számukra. Izgalmas mérkőzésre számítok és látva a hiányzókat (Dijks, Mattiello, Poli, Sansoe, illetve Grassi). Többnyire csatár és középpályás poszton játszó játékosok. Mindent egybevéve én bizakodó vagyok és szerintem itt a csapatok döntetlennel zárhatnak. A szezon során a Bologna 35 mérkőzés alatt 10, míg a Parma 11 alkalommal zárt döntetlennel. Ugyan a Bologna hazai pályán a legutóbbi 5 mérkőzését megnyerte, ennek ellenére én ma nem érzek ilyen erősséget bennük, főleg úgy, hogy a Parma az utóbbi időben végig remizik. Egy szó, mint száz én számolok a remivel és a velejáró pontosztozkodással és azt sem tartom kizártnak, hogy 1-1-s eredmény fog születni a találkozón.

Bologna – Parma (19:00)
Tipp: Döntetlen (Játékidő eredménye – 1×2) odds:3,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: