Serie A : Bologna – Juventus

Az ötletadó rovatunk két résszel fog ma jelentkezni. Tegnap mindhárom ötletadó ajánlásunk helyt állt és reméljük, hogy most sem okoznak meglepetéseket a csapatok számunkra.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
60 nyertes – 29 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma simán átlépnek a Bolognán a zebrák? (Fotó: AFP)

I Bologna – Juventus I

A mérkőzésen számunkra nincs kérdés és a hét közben vereséget szenvedő Junvetustól ma egy magabiztos győzelmet várnánk. Lényegében minden a vendégeknek áll, hiszen a Bologna csapatából többen is hiányozhatnak sérülések miatt, illetve igencsak gyengén teljesít az együttes a bajnokságban, hiszen 24 fordulót követően 18. helyen állnak 18 szerzett ponttal. A Juventus magabiztosan vezeti a Serie A-t már 13 pont az előnye a 2. helyezettel szemben.

A Juventus 24 fordulót követően 21-3-0-s mérleggel áll. Remekül szerepel a csapat, ráadásul a védelmük a szezonban a legkevesebb gólt kapta, míg a támadóok a legtöbb gólt termelték a bajnokságban.

Véleményünk szerint a mérkőzésen várható lesz tehát a vendég siker. A hétközi vereség miatt várhatóan egy jóval motiváltabb együttest láthatunk és már-már a jól megszokott 0-2,0-3-s mérkőzésre számítunk. Ezért a Juventus sikere mellé a 4,5 under opciót ajánljuk és az így kapott 1,87-s szorzóért érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Bologna – Juventus (15:00)
Tipp:Juventus + 4,5 gól alatt (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,87 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.