Serie A : Bologna – Juventus

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Az ötletadó rovatunk két résszel fog ma jelentkezni. Tegnap mindhárom ötletadó ajánlásunk helyt állt és reméljük, hogy most sem okoznak meglepetéseket a csapatok számunkra.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
60 nyertes – 29 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma simán átlépnek a Bolognán a zebrák? (Fotó: AFP)

I Bologna – Juventus I

A mérkőzésen számunkra nincs kérdés és a hét közben vereséget szenvedő Junvetustól ma egy magabiztos győzelmet várnánk. Lényegében minden a vendégeknek áll, hiszen a Bologna csapatából többen is hiányozhatnak sérülések miatt, illetve igencsak gyengén teljesít az együttes a bajnokságban, hiszen 24 fordulót követően 18. helyen állnak 18 szerzett ponttal. A Juventus magabiztosan vezeti a Serie A-t már 13 pont az előnye a 2. helyezettel szemben.

A Juventus 24 fordulót követően 21-3-0-s mérleggel áll. Remekül szerepel a csapat, ráadásul a védelmük a szezonban a legkevesebb gólt kapta, míg a támadóok a legtöbb gólt termelték a bajnokságban.

Véleményünk szerint a mérkőzésen várható lesz tehát a vendég siker. A hétközi vereség miatt várhatóan egy jóval motiváltabb együttest láthatunk és már-már a jól megszokott 0-2,0-3-s mérkőzésre számítunk. Ezért a Juventus sikere mellé a 4,5 under opciót ajánljuk és az így kapott 1,87-s szorzóért érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Bologna – Juventus (15:00)
Tipp:Juventus + 4,5 gól alatt (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,87 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

 

0