b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Bologna – Inter – 18:00

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

A harmadik elemzés esetében egy olasz bajnokira ajánlok fogadást, méghozzá a Bologna – Inter párosítás lenne a kiszemelt mérkőzés.


A találkozón őszintén szólva nem nagyon értem a szorzókat, bár a fogadóirodák vélhetően az olasz bajnokság kiszámíthatatlanságával számoltak. Én ezzel némileg nem értek egyet, hiszen a gólszámadatok alapján elég sűrűn zöldülnek a megosztott ajánlások ezen mérkőzéseken és most hála a fogadóirodáknak egy 2,10-es oddson tudunk fogadni egy várható opcióra. A megosztott opciót megelőzően érdemes kiemelni, hogy a Bologna hazai pályán remekül teljesít. Nyertek legutóbb a Sampdoria ellen, de azt megelőzően remiztek a Lazioval, majd egy szoros mérkőzésen nyert a Roma ellenük. Összességében 2-1-1 a csapat hazai mutatója és vélhetően ma is feladják a leckét a jelenlegi második helyezettnek. Az Inter eddig remek szezont fut, hiszen 8-1-1-es mutatójuk van, ráadásul idegenben eddig veretlen az együttes és minden mérkőzésüket megnyerték.

A várható gólszámadatok alapján 1,37, ill. 2,35 a két csapat mutatója. Ennek megfelelően a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is zöldülhet a találkozón.

A Lukaku által fémjelzett Inter ma is három pontot szerezhet és folytathatják a menetelésüket. (Fotó : Getty Images)

A Bologna eddig minden egyes hazai mérkőzésén betalált és ezen bajnokikon három alkalommal is 2,5 gól felett teljesített a csapat. Az Inter eddig minden egyes idegenbeli mérkőzésén gólt szerzett és az öt találkozóból négy alkalommal is kaptak gólt, illetve ugyanennyiszer zártak 2,5 gól felett is. Egy szó, mint száz most is bíznék az adatokban és abban az opcióban, hogy mindkét csapat gólt szerez. Ha ez megtörténik vélhetően még lesz egy harmadik találat is, úgyhogy bizakodó vagyok és úgy érzem, hogy ez 2,10-es szorzó zöldülhet ezen a mérkőzésen.

Bologna – Inter Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 2,10 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: