b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Benevento – Lazio – 12/15 20:45

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A Lazio a Bajnokok Ligája mérkőzése után elég gyengén teljesített a Verona elleni bajnokin, bár rengeteg helyzetet elpazarolt a csapat. A mostani meccsen sem lesz könnyű dolguk, de azért a Benevento azon csapatok közé sorolható, akiket azért illene megverni a vendégeknek. Mivel pihenésre egyik félnek sem volt sok ideje, így ez a Lazionak kedvezhet, ugyanis a vendégek már megszokták ezt a sorozatos terhelést, míg a hazaiak a jól megszokott öt, hat, vagy akár hét napos pihenőkhöz vannak szokva.

xG (várható gólszámadat)
1.072.17
Várható végeredmény : 1-2

 


Az xG mutatók alapján a Lazio sikere borítékolható, hiszen 2-1-es vendég győzelemre van kilátás. Remek hír a mai találkozóval kapcsolatosan, hogy Inzaghi számíthat a legjobb támadóira így Immobile, Caicedo, Marusic, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Correa és Lazzari játékára is számíthat. A hazai keretben sincsenek nagy gondok, ugyanis három játékos Maggio, Caldirola és Viola hiányzik csak. A Lazio tétmérkőzéseken az előző évben rendre verte a Benevento csapatát és látva azt, hogy a csapat támadósora azért korántsem teljesít olyan jól, mint a vendégeké így vélhetően egy góllal valóban kevesebbek lesznek. Mivel a hazai védelem sem valami túl acélos és az egyik legtöbb gólt kapták, így véleményem szerint Immobile legalább egyszer ma betalálhat és élőben valószínű rá is fogok próbálni a góljára. Egy szó, mint száz számomra minden a vendégek győzelme mellett szól és mivel ilyen szépen felkúszott a szorzójuk, így alacsony téttel ugyan de fogadást ajánlok a sikerükre. Ha van lehetőséged fogadj bet365-ön, mert ott két gólos előnynél korai kifizetés miatt azonnal nyerhetsz. 

Predikció : 
Lazio (1×2)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: