b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Atalanta – SPAL – 01/20 20:45

Ma vajon meglepetést okoz az Atalanta?! (Fotó : Getty Images)

A mai nap függőben maradt két teniszelemzésünk és ennek köszönhetően, csak egy megosztással készültem, méghozzá egy olasz bajnokit favorizáltam. A mérkőzés esetében egy fogadászkészítő segítségével létrehozott opciót osztok meg veletek.


A SPAL lényegében már-már fél lábbal a Serie B mezőnyébe lóg és ennek megfelelően nem nagyon látok értéket a vendégekben. A hazaiakban annál inkább, főleg úgy, hogy az Atalanta hazai pályán játszik. Az együttes minden egyes hazai meccsén 1,5 gól felett zárt, ráadásul mindössze egy találkozót hoztak le rúgott gól nélkül. Összességében remek mutatónak örvendnek, ill. érdemes megemlíteni, hogy a mostani vendégeik nem épp a leghatékonyabbak. A vendégek eddig tíz idegenbeli mérkőzésen, mindössze három alkalommal tudtak betalálni az ellenfeleknek.

A gólszámadatok alapján 3,11, ill. 0,4 a két csapat rúgott góljainak átlaga a mostani felállásban.

Három opció került favorizálásra a hétfő esti olasz bajnokin. (Fotó : Bet365)

A fogadáskészítőben három opció lett “vegyítve”. Első esetben egyértelműen a hazaiak győzelme került favorizálásra, ezt követően a büntetőlapokban találtam meg a megfelelő értéket. A mérkőzés játékvezetője La Penna 4,40-es átlaggal rendelkezik a büntetőlapokat tekintve, ráadásul most a pályán viszonylag két szabálytalanabb csapat fog egymással találkozni. A statisztikai adatok alapján az Atalanta 2,33, míg a SPAL 3,3-as átlaggal rendelkezik a büntetőlapok terén. Ennek megfelelően 4-5 lap bőven reális lehet a mérkőzésen. Aztán a harmadik opció a gólokra vonatkozik, ahol én leginkább abban bízom, hogy születik két találat. Összességében ez a három opció 1,80-as szorzón rakható, amiben szerintem remek érték lakozik.

Atalanta – SPAL Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Atalanta + Több, mint 3 lap + Több, mint 1 gól 1,80 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: