b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Atalanta – Roma – 02/15 20:45

Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

A mai nap utolsó elemzése egy fogadáskészítővel elkészített ajánlás lenne, amit teljes egészében a statisztikai rendszer adataira alapozva készítettem el.


A fogadáskészítőben négy opció került összeállításra. Két esetben a gólokkal, ill. egy-egy esetben a csapatok büntetőlapjaival kalkuláltam. A statisztikai rendszerün adatai alapján 2-2-es eredmény várható, ami számomra a gólváltást és a 2,5 gól feletti opció kettősét határozta meg. Ezen kívül pedig a lapokban lehet érték, amelyek az adatok alapján a hazaiak részéről 2,36, míg a vendégek részéről 3,36-os értéket mutatnak.

A fogadáskészítő opció a bet365-n rakható egy az egyben!

Fotó : Bet365

Ami biztos, hogy rizikós fogadást kötök, bár ezt a szorzó is remekül példázza, hiszen egy 3,20-as oddson sikerülhet elcsípnünk a találkozót. Ennek ellenére én valamiért nagyon biztosra veszem ezt a meccset és amit szokás mondani, amit érzel azt meg kell rakni elv most képbe jött. Egyszóval a statisztikai adatok beszédesek, a Roma nagyon szabálytalan, míg az Atalanta a jobb ellenfelek ellen rendre eldurvul. Úgyhogy én bizakodom és remélem, hogy bejön a megérzésem. Amennyiben nem tudsz hasonló fogadáskészítőt elkészíteni, abban az esetben fogadj a gólváltásra, ill. a 2,5 gól feletti opcióra, ami szinte mindenütt rakható!

Atalanta – Roma Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett + 1 lap felett (Atlanta) + 2 lap felett (Roma) (Fogadáskészítő) 3,20 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: