b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Atalanta – Napoli – 07/02 19:30

Hazai pályán remekül teljesít az Ancelloti legénység, vajon ma is sikerül nekik behúzni a győzelmet? (Fotó: AFP)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A mérkőzésen 72%, ill. 75% esélye van a 2,5 gól feletti és a gólváltásnak, mint opciónak. Ilyen értékek mellett hiba lenne kihagyni a meccset, ám nem szeretnénk nagyot sem kockáztatni.

Atalanta – Napoli Fogadási határidő : 19:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.66 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: