b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Atalanta – Lazio – 01/31 15:00

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

Az Atalanta és a Lazio ismét találkozik egymással, ugyanis a hétközi kupamérkőzés után most a bajnokságban kellene maradandót nyújtani a csapatoknak. A hétközi mérkőzésen profittal zártunk, ugyanis a gólokat preferáltuk és öt találattal zártak a csapatok. Fáradtságra viszont aligha panaszkodhatnak a kulcsjátékosok, hiszen egy-egy a megszokott kezdőben szereplő labdarúgót leszámítva mindkét oldalon felforgatott kezdők voltak láthatóak. A mai meccsen viszont a leggólerősebb játékosok léphetnek pályára, így például a hazaiak részéről Zapata/Ilicic duó rohamozhat, míg a vendégektől az Immobile/Correa kettős okozhat fejfájást a hazai védelemnek. 

xG (Várható gólszámadat)
2.221.75
Várható végeredmény : 2-1

 

A felek döntő többségben gólokban gazdag mérkőzéseket játszanak egymás ellen és a kupamérkőzést megelőzően az idei kiírásban már találkoztak a csapatok és akkor is egy öt gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk. Az előző szezonban oda-vissza “kiszakadt a gólzsák”, hiszen fordított felállásban 3-3, míg a mostani felállásban 3-2-es eredményt értek el a csapatok. A hiányzók esetében mindkét oldalon vannak “kiesések”, ám döntő többségük már hetek/hónapok óta maródi. A mai találkozó mindkét együttesnek kulcsfontosságú, ugyanis az AC Milan és az Inter is tudott nyerni, így előbbi már tíz pontos, utóbbi pedig nyolc pontos előnyre tett szert. A várható gólszámadatok alapján a hazaiak sikerére van realitás, ám a gólváltás esélye 70%, míg a 2.5 gól feletti opcióé 72%. Ilyen mutatók mellett hiba lenne kihagyni a gólokat és remélhetőleg a hétközi kupamérkőzés után, most is betalál mindkét csapat és 2.5 gól felett fognak zárni.

Predikció : 
Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: