b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Atalanta – AC Milan

Az ötletadó rovatunk ma is két résszel jelentkezik és elsőként a mai nap egyik legígéretesebb mérkőzésére készülünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
47 nyertes – 24 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Mire megy egymással a két kiváló formában lévő együttes? Pontot szerez ismét a Milan? (Fotó:AFP)

I Atalanta – AC Milan I

Gyakorlatilag a találkozóra tekinthetünk úgy, mint a Serie A két kiváló formájában lévő együttesének a párharca. Az Atalanta az elmúlt 5 fordulót tekintve 4-1-0-s mutatóval rendelkezik, míg a Milan Piatek érkezésével óriásit fordult és 3-2-0 a csapat mutatója az utóbbi mérkőzéseket tekintve. A két oldalon egy-egy gólerős játékosra hívnánk fel a figyelmet a hazaiak részéről Zapata, míg a vendégektől Piatek az új szerzemény. Lényegében a két játékos szinte 100%, hogy a pályán lesz a kezdő sípszónál.Az Atalanta hazai pályán 5-3-3-s mutatóval és 20:11-s gólkülönbséggel rendelkezik, míg a Milan idegenben 11 forduló alatt mindössze két alkalommal szenvedett vereséget.

Ami egyértelmű, hogy Piatek érkezésével a Milan megoldotta a támadóproblémát és lényegében bátran lehet építeni a fiatal tehetség játékára. A csapatba érkezése óta a Milan nyert a Napoli és a Cagliari ellen, míg a Romával 1-1-s döntetlent értek el. Ami biztos, hogy az Atalanta védelem nem a legjobbak közé sorolható és látható ez, hiszen egyre több mérkőzésen gólt kap az együttes, viszont hazai pályán rendre képesek a gólszerzésre. Ha ezt megfigyeljük és látjuk azt, hogy a két csapat egymás ellen milyen eredményeket alkotott idáig, akkor körvonalazódhat az elvárásunk, elképzelésünk a mérkőzéssel kapcsolatban. Ami a már-már megszokott gólváltás lenne. Lényegében a két együttes, amikor az Atalanta volt a házigazda a legutóbbi 5 találkozón rendre gólváltásokat alakított ki. Ami kulcsfontosságú lesz a találkozón, hogy legyen az első félidőben legalább egy gól, hiszen így a másik félnek menni kell a pontszerzésért. Ha pedig ez így lesz, akkor egy izgalmas 90 perc elé nézünk.

Atalanta – AC Milan (20:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: