b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : AS Roma – Napoli

Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk zárórészében egy olasz bajnokit választottunk ki, ahol már kora délután egy fantasztikus mérkőzés szemtanúi lehetünk, hiszen az AS Roma és a Napoli találkozik egymással.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
98 nyertes – 55 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is lesz ok az örömre a hazai részről? Vagy a Napoli belerondít a kiváló hazai statisztikába? (Fotó : Getty Images)

I AS Roma – Napoli I

A Roma lényegében még harcol a Bajnokok Ligáját érő helyekért és a tegnapi Milan botlás után most hatalmas előtt a hazai csapat. A Napoli 7 ponttal vezet az Inter előtt, de 18 pontos lemaradásuk van a Juventussal szemben. Gyakorlatilag a bajnokság már eldőltnek mondható, de ma mégis egy igazán izgalmas találkozóra számítunk.

Az AS Roma hazai pályán kiválóan teljesít és 13 mérkőzés után mindössze 1 veresége van a csapatnak. A Napoli idegenben 7-3-3-s mutatóval rendelkezik és igencsak kellemetlen ellenfélnek számítanak.

Egy szó, mint száz a vendégek oldaláról Milik, Mertens és Insigne várhatóan a kezdőben kap szerepet, míg a hazaiak részéről Dzeko, Schick, N’Zonzi és Cristante is a kezdőben lehet. Mi ezen a délutáni derbin számolnánk a gólokkal és a döntetlent sem tartjuk elképzelhetetlennek. A gólváltásban 1,66-s szorzóért cserébe nagy érték van és látva a statisztikákat, illetve az egymás elleni eredményeket bőven esélyes lehet, hogy megzörren mindkét csapat hálója. Ezért erre ajánlunk fogadást alacsony téttel.

AS Roma – Napoli (15:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: