Serie A : AS Roma – Napoli

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Az ötletadó rovatunk zárórészében egy olasz bajnokit választottunk ki, ahol már kora délután egy fantasztikus mérkőzés szemtanúi lehetünk, hiszen az AS Roma és a Napoli találkozik egymással.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
98 nyertes – 55 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is lesz ok az örömre a hazai részről? Vagy a Napoli belerondít a kiváló hazai statisztikába? (Fotó : Getty Images)

I AS Roma – Napoli I

A Roma lényegében még harcol a Bajnokok Ligáját érő helyekért és a tegnapi Milan botlás után most hatalmas előtt a hazai csapat. A Napoli 7 ponttal vezet az Inter előtt, de 18 pontos lemaradásuk van a Juventussal szemben. Gyakorlatilag a bajnokság már eldőltnek mondható, de ma mégis egy igazán izgalmas találkozóra számítunk.

Az AS Roma hazai pályán kiválóan teljesít és 13 mérkőzés után mindössze 1 veresége van a csapatnak. A Napoli idegenben 7-3-3-s mutatóval rendelkezik és igencsak kellemetlen ellenfélnek számítanak.

Egy szó, mint száz a vendégek oldaláról Milik, Mertens és Insigne várhatóan a kezdőben kap szerepet, míg a hazaiak részéről Dzeko, Schick, N’Zonzi és Cristante is a kezdőben lehet. Mi ezen a délutáni derbin számolnánk a gólokkal és a döntetlent sem tartjuk elképzelhetetlennek. A gólváltásban 1,66-s szorzóért cserébe nagy érték van és látva a statisztikákat, illetve az egymás elleni eredményeket bőven esélyes lehet, hogy megzörren mindkét csapat hálója. Ezért erre ajánlunk fogadást alacsony téttel.

AS Roma – Napoli (15:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0