b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : AS Roma – Juventus 01/12 15:00

A tegnapi fogadáskészítő opciónk egyetlen gólon múlt. Megvoltak a lehetőségek, de pechünkre minden helyzet kimaradt. A mostani mérkőzés esetében a Serie A hétvégi mérkőzéseinek egyik legnagyobb rangadója került górcső alá, ahol a gólokkal, ill. büntetőlapokkal kalkuláltam.


A mérkőzés esetében leginkább a statisztikai rendszer adatai támaszkodva készítettem el a fogadáskészítő segítségével az ajánlásom. Igazi rangadó szemtanúi lehetünk, hiszen két remek formában lévő együttes néz egymással farkasszemet, ráadásul a Roma már többször okozott fejtörést a Juventus számára. Összességében mindkét csapatnak fontos lenne a pontszerzés. A Juventus részéről várnék ugyan pontszerzést, hiszen sokkal jobb mutatókat hoz idén az együttes a riválisánál, ill. egyetlen egy vereségük van a 2019/2020-as szezonban, de az előző nap eredményei alapján lényegében bármi megtörténhet.

A Juventus jelenleg a második, míg a Roma a negyedik helyen áll a bajnokságban.

A fogadáskészítő segítségével a gólokra, ill. büntetőlapokra fogadunk. A kialakított szorzó 1,90-es értéket mutat, amelyben bőven van érték. (Fotó : Bet365)

A favorizált opciók esetében ismét az 1 gól feletti opciót favorizálnám, hiszen a statisztikai rendszer adatai alapján erre 86% esély van. A második opció esetében viszont egy under fogadást kötnék, ami a 6 gólos határ lenne. Ezt a két együttes 18 mérkőzés alatt kétszer, ill. egyszer lépte át. Ennek megfelelően viszonylag kevés az esélye, hogy itt ma hat, vagy több gól szülessen. A következő két opció pedig a büntetőlapokban rejlik. A fogadásom alapja, hogy mindkét csapat szerez 2-2 büntetőlapot. Erre a statisztikai rendszer alapján is nagy esély van, hiszen 2,44, ill. 2,67 a két csapat büntetőlapjainak átlaga hazai/idegenbeli mutatók alapján. A lapokhoz remekül asszisztálhat a játékvezető is, Marco Guida, aki elég szép számmal osztogatja a lapot, sőt a Serie A-ban 5,86-os átlaga mellett már 7 pirosat osztott ki 7 levezetett mérkőzésen. Úgyhogy a számok törvénye szerint, itt ma a lapokban is lehet érték.

AS Roma – Juventus Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 1 gól + Kevesebb, mint 6 gól + Több, mint 1 lap a Roma javára + Több, mint 1 lap a Juventus javára (Fogadáskészítő) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: