b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : AS Roma – Bologna – 02/07 20:45

Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

A mostani mérkőzés esetében némileg meglepő opcióval készülök, ám elnézve a statisztikai rendszerünkben látottakat, ill. a mérkőzés játékvezetőjének átlagát, aligha okozok meglepetést. 


A találkozót az a bizonyos M. Guida vezeti, akinek az előző római mérkőzésén is sikerült hála a bőkezűségének nyernünk. Akkor a Roma a Juventussal játszott és 9 sárga lap mellett, két büntetőt is befújt a sípmester. Ami a mostani találkozót illeti, hasonló lehet a helyzet, hiszen két igencsak szabálytalan és agresszív csapat néz egymással farkasszemet. A Roma hazai pályán 2,82, míg a Bologna idegenben 3,55-ös lapátlaggal rendelkezik. Ez alapra 6,37-es átlagot eredményez.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzés játékvezetője M. Guida 5,89-es lapátlaggal rendelkezik és eddig 9 mérkőzésen 53 lapot osztott ki.

Vajon ma is kialakul egy kisebb adok-kapok a Roma mérkőzésén?! (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a fogadóirodák igencsak jól lőtték be a szorzókat, hiszen a 6,5 lap U/O line a jelenlegi fogadási határ, ám ebben szerintem reális érték lehet. Egy az, hogy a Bologna jó formában van és ha képesek lesznek “partiban” maradni, az amúgy formailag ingadozó házigazdákkal, akkor itt könnyedén kialakulhat egy adok-kapok mérkőzés. Az sem elhanyagolható tényező, hogy igencsak bőkezűen osztogatja a lapokat az olasz sporttárs, ráadásul nagyon nem tudja viselni a reklamációt. Ezzel együtt érdemes megemlíteni, hogy mindkét oldalon hiányoznak olyan kulcsfontosságú játékosok, akiknek a pótlásából adódhat több pontatlanság is. Így összességében én most a büntetőlapokra ajánlanék fogadást a találkozón, ahol szerintem a 6,5 lap feletti opció, ha nem is könnyen, de zöldülhet. A hazai játékosok már többször bizonyították, hogy hamar eltud szakadni fejben a cérna náluk, ráadásul a mostani Bologna könnyen ki is csalhatja az agressziót a játékosokból. Úgyhogy bizakodom és remélem, hogy ugyan sérülések nélkül zajlik le a mérkőzés, de több kemény belépőből kialakul a hét büntetőlap. Ami segítség lehet számodra, amennyiben nem vagy rutinos fogadó, ha a mérkőzésen piros lapot kap bármelyik csapat, az két büntetőlapnak minősül!

A statisztikai rendszerünkben a következő linken keresztül érheted el a mérkőzés adatait:

https://betandwintipps.com/serie-a-roma-bologna-2045/

AS Roma – Bologna Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
6,5 büntetőlap felett (Mérkőzésen kiosztott büntetőlapok száma) 1,86 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: