b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : AS Roma – Atalanta – 19:00

Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

A második elemzésben egy olasz bajnoki került kielemzésre. A pályán az AS Roma és az Atalanta találkozik egymással.


A két együttes viszonylag a várakozásoknak megfelelően kezdte meg a szezont, hiszen a hazaiak a 4. helyen, míg a vendégek a 6. pozíciót töltik be. Ami látható, hogy mindkét csapat igencsak gólokban gazdag mérkőzéseket produkált eddig a szezon során és ennek legfőbb okozója, hogy nagyon rosszul védekeznek a felek. A hazaiak eddig 7 gólt kaptak, míg a vendégek 8 bekapott gólnál tartanak 4 fordulót követően, ami igencsak rossz mutatónak minősül. Ezzel ellentétben továbbra is pozitív mindkét gárda gólkülönbsége, hiszen a hazaiak 10:7-es, míg a vendégek 9:8-as gólkülönbséggel rendelkeznek.

A várható gólszámadatok alapján egy izgalmas mérkőzés elébe nézünk, hiszen 2,22, illetve 1,74 a két csapat mutatója. Ez alapra a gólváltást és a 2,5 gól fölötti opciót is esélyessé teszi a találkozón.

Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

Látható, hogy a gólszámadatok most is helyesek, hiszen a fogadóirodák is egy magas gólszámú mérkőzésre rendezkedtek be. A gólváltást 1,44-s szorzóért, míg a 2,5 gól feletti opciót 1,45-s szorzóért kínálják a legtöbb helyen, ami nagyon alacsonynak mondható. Ugyan ez nem meglepő, hiszen mindkét oldalon a legjobb támadósorok állhatnak fel, már ha sikerül Murielnek kilábalni a vendégek részéről a betegségéből. A hazai oldalon egyébként Perotti, Zappacosta és Ünder az aki biztosan hiányzik. Egy szó, mint száz a két fél az utóbbi időben rendre gólokban gazdag mérkőzést játszott 2019/2020-s szezon elején, ráadásul az egymás elleni eredmények alapján a legutóbbi két mérkőzésen is 3-3-s döntetlent értek el a felek. Ezért az ajánlásom a gólváltás és a 2,5 gól fölötti opció párosításából ered, amelyre 1,66-s szorzóért cserébe megéri közepes téttel fogadást kötni.

Roma – Atalanta Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólszám) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: