b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : AC Milan – Sassuolo

Az ötletadó rovatunk zárásaként egy olasz mérkőzéssel készültünk, ahol véleményünk szerint a Piatek által fémjelzett hazai Milan begyűjtheti a 3 pontot.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
63 nyertes – 33 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Piatek ma is győzelemre vezeti a Milan csapatát? (Fotó: Getty Images)

I AC Milan – Sassuolo I

A mérkőzésen szinte minden feltétel adott ahhoz, hogy a Milan nyerni tudjon. Kiváló formában vannak és Piatek érkezése óta rengeteget erősödött az együttes a támadószekciót tekintve. Érkezésével rendre képes több góllal kalkulálni és ezáltal pontokat gyűjteni a fekete-piros mezes alakulat és szerintünk ez ma is így lehet.

A Milan hazai pályán 13 mérkőzést követően 8-3-2-s mutatóval rendelkezik, míg a mai ellenfele idegenben közepesen teljesít 3-4-5-s mutatójuk van.

Egy szó, mint száz a Milan jelenleg kiváló formában van, hazai pályán folyamatosan remek teljesítményre képes és szerintünk most megnyerik a mérkőzést. Ezzel pedig begyűjtik a három pontot az amúgy utóbbi időben formán kívüli Sassuolo ellen.

AC Milan – Sassuolo (18:00)
Tipp:AC Milan (1×2 – Rendes játékidő) odds:1,58 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: