Serie A : AC Milan – Empoli

Mai napon két ötletadó, illetve egy prémium tartalom kerül publikálásra. Elsőként kezdenénk is a prémium tartalommal, amely a Serie A nyitómérkőzésére készült és ugyanebben a cikkben megosztjuk az ötletadó ajánlásunkat is!

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
56 nyertes – 28 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Piatek vezényletével ma is nyerni tud a Milan? (Fotó: AFP)

I AC Milan – Empoli I

A Serie A 25. fordulójában a kiváló formába lendülő Milan győzelmében bíznánk, akik az idegenben 11 forduló alatt mindössze 4 pontot szerező Empoli ellen lépnek ma pályára. A Milan részéről óriási erősítést jelentett Piatek érkezése és azóta szó szerint “megtáltosodott” az együttes. Sorra alakítják ki a győzelmeket és több mérkőzésen képesek voltak nyerni két, vagy három góllal is. Legutóbb az Atalanta elleni mérkőzést figyelve már fejben készültünk erre a meccsre és vártuk a szorzókat. Lényegében ötletadó ajánlásként Piatek góljára fogunk ajánlani fogadást max. 1 egységgel, viszont itt a prémium szolgáltatásban egy biztonságosabb opcióra “utazunk”.

Az Empoli idegenben még nyeretlen 11 fordulót követően, mérlegük 0-4-7. A Milan hazai pályán rendre izgalmas mérkőzéseket játszik és mérlegük 7-3-2.

Kiindulva ezen adatokból, illetve látva, hogy Piatek érkezésével erősödött a Milan szerintünk most is jöhetnek a gólok és az ezzel várható siker is. Viszont ott az a tényező, hogy az Empoli a nyeretlen széria ellenére is nem írható le semmilyen körülmények közt. Látva a Lazio elleni meccset mi nem bátorkodnánk a gólokkal, ezért az AC Milan győzelme mellé egy 4,5 gól alatti opcióval számolnánk. Ha a 4,5 gólos táblázatot figyeljük az Empoli 24 mérkőzésen 4 alkalommal zárt csak ez az érték fölött, míg a Milan mindössze 3 alkalommal tette meg ezt. Nem hinnénk, hogy most indulna be az adok-kapok. Ráadásul 1,80-s szorzóért “kötelező” rakni ezt az opciót. A bet365 portálon a “fogadáskészítő” segítségével lehet létrehozni az ajánlott prémium opciót, míg tippmixen a kínálatban adott ez a lehetőség.

AC Milan – Empoli (20:30)

Tipp:AC Milan + Kevesebb, mint 4,5 gól (1×2+ Gólszám összesített) odds: 1,80 “B”  kategória Tét: 3 egység

Ötletadóként pedig már itt a fentiekben kitértünk egy mondat erejéig Piatek góljára. Lényegében a lengyel támadó üldözőbe vette Cristiano Ronaldo-t a góllövőlistán. Jelenleg 17 gólja van a fiatal lengyel labdarúgónak. Az AC Milanba érkezése óta 5 mérkőzésen 6 gólt szerzett és belopta már ezzel a szurkolók és az egész szakmai stáb szívébe magát. Minden bizalom adott számára és véleményünk szerint a jóval gyengébb Empoli védelem ellen képes lesz a gólszerzésre. Ami szintén jó hír, hogy a Genoa színeiben még 2018.08.26-án gólt szerzett az Empolinak.

AC Milan – Empoli (20:30)
Tipp:Igen (Piatek bármikor gólt szerez a mérkőzésen) odds:2,00 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.