b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : AC Milan – Cagliari – 08/01 20:45

Vajon újraismétli magát a történelem és két 0-0-s végeredményt hoz a csapatok kupamérkőzése? (Fotó: AFP)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Milan remek formába került Ibrahimovic érkezése óta és a kényszerszünetet követően talán ők azok az egyedüliek akik végig kiegyensúlyozott teljesítményt hoztak a támadásokban. Most is számítanék legalább három gólra, ugyanis a Milan védelem elég sűrűn kap be egy-egy gólt a Cagliari támadósorban pedig van bőven potenciál. Úgyhogy a Milan győzelmére, Ibrahimovic góljára és a 2,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást. Ezen opciókat a fogadáskészítőben tudod így egy az egyben megrakni.

AC Milan – Cagliari Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
AC Milan (1×2) + Ibrahimovic (Bármikor gólt szerez) + 2.5 felett (Összesített gólok) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: