b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : AC Milan – Bologna – 09/21 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

Az AC Milan EL mérkőzését látva az volt az ember érzése, hogy Ibrahimovicék félgőzzel játszanak és csak pont annyit adtak ki, ami elég volt a továbbjutáshoz. A mostani meccsen viszont kellene egy remek rajt, ugyanis a Bologna a verhető felek közé tartozik, ám mindenképp egy gólerős csapatról beszélünk. A Milan góljaiban sajnos nincs érték, pedig az xG adatok alapján két gól bőven várható a hazaiaktól, ám a hazai győzelemben és a gólváltásban mi érzünk kellő potenciált fogadás szempontjából. Úgyhogy a fogadásunk alapja erre vonatkozik és bízunk benne, hogy Ibráék egy gólokkal tarkított mérkőzésen behúzzák a három pontot.

📊 Ajánlott predikció: 
AC Milan + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
2.87 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: