b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : AC Milan – Bologna – 07/18 21:45

A mai elemzésünkben egy olasz találkozó került kiemelésre, méghozzá az AC Milan – Bologna párharc a favorizált mérkőzés.


Az AC Milan elég erős hajrát nyom, ugyanis reális célkitűzés innentől számukra a nemzetközi kupaszereplést jelentő helyekre való jutás. Szerencséjükre a Napoli és a Roma is elég szép számmal bukta mostanában a pontokat, míg az Ibrahimovic által fémjelzett AC Milan a kényszerszünetet követően még nem szenvedett vereséget. Ezt leginkább a támadósornak köszönheti a csapat, hiszen a folytatást követően 20 gólt szerzett a csapat!

A várható gólszámadatok alapján 1-1-es eredményre van kilátás.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést fogunk látni? (Fotó : Getty Images)

A Bologna is egy mérkőzést leszámítva rendre szerzett gólt a kényszerszünet után és lényegében az egész csapat játékra alkalmas állapotban várja a Milan elleni összecsapást. Egy szó, mint száz a találkozón a gólváltás esélye borzasztó magas, így nagy hiba lenne, ha nem favorizálnánk ezt az opciót. A Bologna gólt rúgott a Napoli és Inter csapatainak is, úgyhogy valóban realitás a Milan elleni mérkőzésükön a gólváltás. A felek decemberi mérkőzésén egyébként 3-2-es eredmény született.

AC Milan – Bologna Fogadási határidő : 21:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.61 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: