b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : AC Milan – Atalanta – 01/23 18:00

A Serie A 19. fordulójának egyik legnagyobb rangadója az AC Milan – Atalanta mérkőzésen lesz látható. Mindkét együttes kiváló formának örvend és a hazaiak rég nem látott pozíciót foglalják el tizennyolc fordulót követően, ugyanis az első helyen áll a csapat. Ibrahimovic visszatérésével igencsak “veretes” az AC Milan támadósor és a svéd klasszis ténylegesen egy teljesen új felfogást, illetve támadófutballt hozott a hazaiak számára. Az Atalanta ismét hozza az előző években is látott formáját és negyvenegy rúgott gólnál tart már az együttes.

xG (Várható gólszámadat)
2.161.73
Várható végeredmény : 2-1

 

A várható gólszámadatok alapján reális esély van arra, hogy itt ma egy gólokban gazdag találkozót láthassunk, ám a csapatok többször zártak már egymás ellen 1-1-es eredménnyel. Ráadásul érdemes megemlíteni, hogy az Atalanta támadósor ismét rengeteg helyzetet hagyott ki az utóbbi két fordulóban. Persze itt az ideje, hogy kiszakadjon az a bizonyos “gólzsák”, ráadásul mindkét oldalon a hetek óta látott sérültlista szerepel és ennek köszönhetően szinte mindkét oldalon a legjobb támadósorok rohamozhatnak. Így ténylegesen egy izgalmas találkozó elé nézhetünk. A statisztikai rendszerünk adatai alapján 72% esélye van a gólváltásnak, ez pedig fogadás szempontjából mindenképp értéket képvisel, ám a látott 1.50-es szorzó aligha. Ezért ismét használatba vesszük a bet365 fogadáskészítő opcióját és a csapatok lapjaira való fogadással 1.80-as szorzót alakítottunk ki. Mivel mindkét csapat bőven két lap felett átlagol idén, így reális esély van arra, hogy ma egy-egy lapot összeszedjenek, ráadásul a rangadó tényezője tovább fokozhatja az indulatokat a pályán.  A fogadásunk tehát a gólváltásra és a 0.5-0.5 lap feletti opciókra vonatkozik. (Amennyiben nincs lehetőséged erre az opcióra fogadni, akkor a gólváltás + 2.5 gól feletti opció közösére fogadj 2.5 egységgel!)

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) + Több, mint 0 büntetőlap (AC Milan büntetőlapok) +  Több, mint 0 büntetőlap (Atalanta büntetőlapok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: