b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roppantul peches hetünk volt..

Az előző héten elég sok mérkőzés alakult számunkra kedvezőtlenül, ugyanis volt amikor egy gól, egy büntetőlap, egy 180-as dobás, egy break kellett volna a sikerhez, vagy épp a VAR húzta keresztül a számításainkat és ilyen tényezők miatt nagyon kevés hiányzott a nyertes ajánlások kialakulásához. Persze ez mindig benne van a sportfogadásban, ezt el is kell fogadni és a korrektségünket továbbra is megtartva, vállaljuk a rosszabb időszakokat is. Természetesen nyertes elemzésekben az előző héten sem volt hiány..

Íme az előző heti nyertes elemzéseink és ajánlásaink:

Az előző héten a prémium szolgáltatásunk -7.11%-os veszteséggel, míg a “gold” szolgáltatásunk -2.9%-os veszteséggel zárt.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. Ennek köszönhetően eredményeink a hazai versenypiacon igencsak kimagaslónak mondhatóak és mivel a korrektség nálunk alapelvnek számít, így a megosztott elemzéseinket, illetve statisztikai ajánlásainkat nap, mint nap rögzítjük, hogy Ön is meggyőződhessen a szolgáltatásunk sikerességéről!

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: