b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros : S. Wawrinka – D. Koepfer – 09/30 11:00

A fogadóirodák szerint Wawrinka a favorit, viszont én fenntartásokkal kezelem ezt, hiszen Garin fantasztikusan teniszezik salakon. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 11:00

Koepfert nagyon leírják a fogadóirodák, pedig a 61. ATP helyezett játékos Rómában még Djokovic ellen is nyert egy szettet. Wawrinka pedig egyáltalán nem képvisel ehhez hasonló szintet. Persze a svájci teniszezőt sem kell félteni és salakon elég ügyesen mozog, ám Koepfer ténylegesen a meglepetések embere és salakon nagyon jó eredményekkel rendelkezik. A Roland Garros előtt Nishioka ellen nyert, Bautista elleni mérkőzésen pedig 2-1-es vereséggel zárt. Egyszóval Koepfertől legalább egy szett várható lesz, de azon sem lepődnénk meg, ha akár nyerni is tudna ezen a meccsen. Wawrinka adogatásait persze nehéz űberelni, főleg ezzel az új labdával, de úgy érezüzk, hogy ez a 37.5 játék feletti opció jöhet.

📊 Ajánlott predikció: 
37.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: