b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros : R. Bautista – B. Attila – 10/01 14:30

Bautista kereken egy hete szenvedett vereséget Lyonban Fritz ellen. Vajon ma nyerni tud? (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 14:30

A mostani mérkőzésen ugyan egy alacsonyabb linet kaptunk, ám ismerve R. Bautista adogatásait, ma nem sok esélyt adunk a 87. ATP helyzett Balázs Attilának. Ugyan a magyar teniszező tipikus salak játékos, ám Bautista igencsak magabiztosnak tűnt az első fordulóban, ahol egy hazai színekben szereplő R. Gasquet ellen tudott diadalmaskodni a spanyol teniszező 28 gameben. Ez azt jelenti, hogy egy viszonylag erősebb játékost képes volt a jelenleg 10. helyzett a most látott line alatt tartani. Bautista adogatásban erősebb, ráadásul Attila fonákját, ha erőlteti, akkor a magyar teniszező el fog vérezni ellene. Vélhetően felkészült a spanyol teniszező és csapata a mostani meccsre és mi úgy véljük, hogy Balázs Attila elleni meccsét magabiztos 3-0-ás eredménnyel hozza, ahol a felek 29.5 game alatt zárhatnak.

📊 Ajánlott predikció: 
29.5 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: