b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros : R. Bautista-Agut – P. Cerrano-Busta – 10/03 11:00

Bautista kereken egy hete szenvedett vereséget Lyonban Fritz ellen. Vajon ma nyerni tud? (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 11:00

A két spanyol teniszező párharcán megpróbáltunk egy merészebb tippet hozni, ugyanis nagyon meglepő lenne, ha bármelyik fél 3-0-ra tudna nyerni. A mai mérkőzésen 12 fok várható és ahogy több teniszező is jelezte, az új labda ezen időjárási tényezők mellett nagyon nehéz, illetve lassú és ez mindenképp Bautista játékának kedvezhet. A mai riválisa Carreno-Busta lesz, aki elég magabiztosan hozta eddig a mérkőzéseit, pedig az ellenfelek között Pella és Millman szerepelt. Bautista sem szerénykedhet, hiszen Gasquet után, Balázs Attilát is hatalmas fölénnyel verte. Mivel mindkét játékos eddig a tornán többször 6-2-es, vagy még alacsonyabb eredményeket hozott össze, ezért az under/over opciót nem piszkálnánk, hiszen ha ma is ilyen könnyen hoznak egy-egy szettet akkor könnyen borulhat a most látott 38.5 game feletti opció. A sima Bautista győzelem a legreálisabb, ám látható, hogy a fogadók is reagáltak már a piacra és 1.72-es szorzóért nem szívesen kötnénk erre a párosításra fogadást. A mai fogadásunk ennek ellenére a jelenleg 10. ATP helyezett Bautista játékára vonatkozik, akit mi győztesként várunk, viszont látva azt, hogy az első szettekben mennyire lassan és körülményesen teljesít, ezt Carreno-Busta kihasználhatja. Bautista előző két meccsén egyaránt brékelve lett és ezt ma ténylegesen spanyol riválisa kegyetlenül kihasználhatja. Annyi biztos, hogy a mostani feltételek egyértelműen Bautista játékának kedveznek, ám a gyors játékot kedvelő Carreno-Busta is szerintünk végig “partiban” marad riválisával. Statisztikailag egyébként 3-2-es eredményre van kilátás, úgyhogy bízunk benne, hogy ma végre azt látjuk vissza a pályákon, amit el lehetne várni a teniszezőktől. A felek idén két alkalommal találkoztak egymással kemény borításon Carreno-Busta nyert, míg legutóbb egy spanyol bemutatón Bautista nyert salakon 2-0-ra mostani riválisa ellen. 

📊 Ajánlott predikció: 
R. Bautista + Igen (Győztes + Mindkét játékos nyer egy szettet)

odds: 
2.75 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: