b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros : N. Djokovic – R. Nadal – 10/11 15:00

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 15:00

A Roland Garros döntőjében két klasszis teniszező fog találkozni, akiket senkinek sem kell bemutatni. Annyi biztos, hogy salakon Nadal az esélyesebb és a fogadóirodák is a spanyol teniszező sikerét várják, ám a szerb riválisát sosem szabad leírni. Azt láthattuk, hogy Djokovic jóval több időt töltött a pályán, ráadásul sérülésekkel is bajlódik és tovább nehezíti a helyzetét, hogy az elődöntőben Tsitsipas ellen csak öt szettben tudta eldönteni a mérkőzést. Nadal viszonylag könnyebb sorsoláson van túl, hiszen az elődöntőig nem volt komolyabb ellenfele, ráadásul az elődöntőben is Schwartzmannal találkozott, akit elég magabiztosan vert. Nadal összességében minden mérkőzését 3-0-ás eredménnyel abszolválta, míg Djokovic az előző két meccsén rendre szettet bukott. Az mindenképp meglepő lenne, ha Nadal ismét 3-0-ra nyerne, de a spanyol győzelmében egy percig sem kételkedünk. Úgyhogy a fogadásunk alapja Rafael Nadal győzelmére, illetve a mindkét játékos nyer egy szettet opcióra vonatkozik. Amennyiben nem tudsz erre az opcióra fogadást kötni, akkor csak Nadal győzelmére fogadj, amit a legtöbb helyen 1,70-1,75-ös szorzón tudsz megtenni!

📊 Ajánlott predikció: 
R. Nadal + Igen (Győztes + Mindkét játékos nyer egy szettet)

odds: 
2.50 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: