b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros : M. Kukushkin – P. Martinez – 09/30 14:00

Kukushkin számít a favoritnak, ám ausztrál ellenfelét hiba lenne leírni. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 14:00

Kukushkin – Martinez mérkőzésen a kazah játékost tartják esélytelenebbnek a fogadóirodák. Ezzel ellentétben elég magabiztosan teljesített az első körben a teniszező és Fogninit kiejtette. Martinez Vukic ellen indított, ám a 105. helyezett játékos immáron a negyedik meccsén van túl a Roland Garroson és ennek ismeretében fáradtabb lehet riválisánál. Azt nem szabad elfeledni, hogy Kukushkin inkább kemény borításon remeklő játékos, ám Rómában Ymer, Daniel kettőst magabiztosan verte, majd Koepfer ellen vérzett el, aki véleményünk szerint hasonló erőt képvisel, mint Martinez. A meccsen a 3.5 szett feletti opcióban biztosak vagyunk, ugyanis nagyon meglepő lenne, ha bármelyik játékos 3-0-ra tudna nyerni. Meglepetés benne van ebben a meccsben is, de a 37.5 játék feletti opcióban hatalmas érték van. Úgyhogy itt is egy over opciót favorizálunk.

📊 Ajánlott predikció: 
37.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: