b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros: Kézenfekvő tippünk van Fucsovics meccsére!

Fucsovics az első körben magabiztos sikert ért el! (Fotó: Getty Images)

M. Cilic az előző körben Balázs Attila ellen sajnos tükörsimán tudott nyerni, viszont ma egy újabb magyar játékos vár a rutinos horvátra, hiszen Fucsovics Marci ellen kell pályára lépnie.

Remélhetőleg Fucsovics fejfájása már a múlt, hiszen a római ATP-t ezért kényszerült feladni. Marci jelenleg az 57. a világranglistán és eddig kétszer találkozott csütörtöki ellenfelével, aki jelenleg a 23. helyezett a világranglistán. Ahogy Fucsovics fogalmazott, a horvát ellen nem igazán szeret játszani, de elég jól ismerhetik egymást, hiszen sokat edzettek együtt és ugye többször tétmérkőzésen is találkoztak egymással. Elsőként a baseli ATP-500-as verseny negyeddöntőjében mérkőztek meg a felek és akkor Fucsovics két labdára volt attól, hogy legyőzze Cilicet, ám 7-6, 5-7, 7-6-ra veszített a magyar teniszező. Pár hónappal később Indian Wellsben találkoztak  a felek és akkor is két szettben 7-5, 6-3-ra nyerni tudott a horvát teniszező. Ami pozitívum lehet a mai találkozóval kapcsolatosan, hogy Marci éppúgy a hetes pályán játszik ma, mint legutóbb Blancaneaux ellen, ahol elég magabiztos sikert ért el. Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy ezek az egymás elleni mérkőzések több évvel ezelőtt voltak és azóta Fucsovics játéka rengeteget erősödött.

Cilic a mai mérkőzésen is meglepetést okozhat. (Fotó: Getty Images)
Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:
Fucsovics M.  2022-ben 10 alkalommal lépett salakon pályára és hatszor nyerni tudott.
M. Cilic 2022-ben 9 alkalommal lépett salakon pályára és ötször nyerni tudott.

Ami egyértelmű, hogy ezen a meccsen Fucsovics tét nélkül játszhat és ez akár kapóra is jöhet. Itt az egyedüli veszítenivaló Cilicnek van, hiszen ő az esélyes. Ez a felállás pedig Fucsovics játékára döntő többségben pozitív hatással van, hiszen a jóval rutinosabb és top 20 körül mozgó játékosok ellen rendre képes kimagasló teniszt nyújtani. Fucsovicsra persze így sem fogadunk, ráadásul bármikor benne lehet a mai meccsben is, hogy előjön a fejfájása, de bízunk benne, hogy ma semmisem fogja befolyásolni a magyar teniszező teljesítményét. Marci elég bizakodóan beszélt a mai találkozó előtt, ismerős lehet neki a pálya is és azért látva Cilic idei eredményeit, azért a horvát teniszező sincs kirobbanó formában. Amin szintén fontos érv a tippünkkel kapcsolatosan, hogy Cilic esetében a salakborítás nem tartozik a kedvencek közé, tehát itt azért szeret szetteket potyogtatni a teniszező. Legutóbb Balázs Attila nem okozott neki fejtörést, de Marci most borsot törhet az orra alá és ebből kiindulva, mi legalább egy négy szettes mérkőzésre számítunk. Elég sokan favorizálják most az over opciókat ezen a mérkőzésen szettek és összesített játékok esetén, ami nem meglepő. Egy szó, mint száz az összesített játékokra kötünk fogadást és ismét egy over opciót húztunk be!

Tipp: 37.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: