b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros: Kemény ellenfél vár Tsitsipasra!

S. Tsitsipas fantasztikus formában és salakon 2022-ben már tornát is nyert! (Fotó: Getty Images)

Számunkra kissé érthetetlen módon túlárazták S. Tsitsipast a mai mérkőzésen, hiszen a görög teniszező egy igazi “salakmenő” ellen lép pályára a hétfői napon.

H. Rune eddig minden meccsén hiba nélkül teljesített és kiejtette az előző körökben D. Shapovalovot, H. Laaksonent és H. Gastont is. A dán teniszező 2022-ben alapvetően nagyon meggyőző játékot mutat salak borításon, ráadásul a párizsi időjárás és a lassabb pálya is kedvez a játékának, tehát teljesen érthetetlen, hogy miért tartják ekkora favoritnak a negyedik világranglista helyezett görög ellenfelét. S. Tsitsipas ráadásul majdnem ki is esett a tornáról, hiszen Musetti ellen csak öt szettben tudott nyerni, aztán jött Kolar aki ismét képes volt szettet hozni a görög ellen, majd Ymer-t magabiztos játékkal ejtette ki Tsitsipas. 

Rune 2022-ben salakon remekelt. (Fotó: Getty Images)
Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:
H. Rune  2022-ben 27 alkalommal lépett salakon pályára és húszszor nyerni tudott.
S. Tsitsipas 2022-ben 20 alkalommal lépett salakon pályára és tizenhétszer nyerni tudott.

Már ahogy a felvezetőben is érezhető volt a leírásunkban, mi nem értünk egyet a fogadóirodák odds szabásával. H. Rune salakon fantasztikus formában, két tornát is megnyert idén, ráadásul április óta mindössze egy olyan mérkőzése volt ahol ne nyert volna legalább egy szettet. Tsitsipasnak láthatóan nem igazán fekszik a lassabb borítás, de azért a görög teniszező képességei adottak ahhoz, hogy ma is kiharcolja a továbbjutást. Ettől eltekintve Rune az esélytelenek nyugalmával léphet ma pályára és ez akár kapóra is jöhet a dán teniszezőnek. Ugyanis, ha képes ugyanazt a játékot nyújtani, mint az előző hetekben, akkor még meglepetést is okozhat. Tsitsipas azért az előző körökben nem volt túl meggyőző, nyilatkozatai is erről tanúskodnak, hiszen többször kiemelte, hogy mély a pálya, nehezebb a labda, nem úgy pattan fel és sokkal nehezebben tudja érvényesíteni a játékát. Musetti ellen remegett a léc, de Kolar is három TB-t harcolt ki ellene. Kíváncsian várjuk a mai találkozót, de látva Rune formáját, ill. ismerve a jelenlegi körülményeket mi egy hosszú és kiélezett párharcra számítunk. Ennek tudatában pedig ismét az összesített gamek piacára evezünk, ahol az over opcióra fogadunk!

Tipp: 33.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: