b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros : K. Siniakova – K. Bertens – 10/02 16:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 16:30

A világhálót és az összes sportcsatornát bejárta Bertens tolókocsis jelente, ám ezt követően több teniszező is elmondta, hogy ez inkább színjáték volt, mintsem komoly sérülés. Volt olyan, aki megjegyezte, hogy ilyen jelenetek után Bertens egy órával később már nevetgélve ült az étterembe mintha mi sem történt volna. Ennek ellenére a fogadók szétverték a szorzókat és Siniakova sikerének szorzója 1.90-es értékről , 1.40-re csökkent, ami hatalmas túlzás. Őszintén szólva volt ideje regenerálódni Bertensnek, ráadásul sima görcsökről beszélünk, amik combtőben alakultak ki a holland 8. WTA helyezett játékosnál. Egy szó, mint száz Bertens nagy küzdő és a látott képsorok után, mi némileg kételkedünk ebben a hatalmas sérülésben. A fogadásunk pedig a 20.5 játék feletti opcióra vonatkozik, ugyanis mindkét játékos elég magabiztos fogadónak számít, ám adogatásokban többször pontatlanok voltak már akár itt a tornán, de ezt megelőző eredményeket figyelembe véve is. Hamarosan kiderül, hogy jól gondolkodtunk-e, vagy sem..

📊 Ajánlott predikció: 
20.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.90 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: