b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros : F. Márton – T. Monteiro – 10/03 12:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 12:30

Fucsovics előző két mérkőzését végig követtük és láthattuk, hogy a magyar játékos ismét kirobbanó formában van. Annyi biztos, hogy a mai nap is egy kötelezőnek érezhető mérkőzés előtt áll, ám ahogy ő és több szakértő is felhívta a figyelmet,  Monteiro egy nagyon kellemetlen ellenfél lesz számára. A brazil teniszező ugyanis nagyon otthonosan mozog ezen a borításon, ráadásul itt a tornán is elég magabiztosan kezdett. Elsőként Bashilashvili ellen nyert 3-0-ra, majd ezt követően Giron ellen hozta a kötelezőt. Azt mindenképp érdemes megemlíteni, hogy Monteiro játéka feküdhet Marcinak, hiszen a brazil játékos fonákjai elég gyengék, ám a tenyeresei és a szervái viszonylag veszélyesek. Marci pedig előszeretettel tud játszani a fonákra ütésekkel és, ha ezt a magyar teniszező ma is a pályára tudja hozni, akkor könnyedén verheti riválisát. Persze Monteiro adogatásait korántsem ilyen egyszerű elvenni és ezt a 33. helyen lévő Basilashvili is megtapasztalhatta, aki képtelen volt brékelni a brazilt. Mindkét játékos elég pontosan képes végig vinni az adogatásait, bár Marci játékában végig benne van a hiba és az előző meccsén is csak annak köszönhette a 3-0-ás sikerét, hogy spanyol riválisa képtelen volt brékelőnyből, szettért adogatva megoldani a harmadik szettet (bár ez Fucsovics mentalitását ismerve nem oly meglepő). Monteiro egy kicsit más szint lesz, mint előző riválisa és úgy véljük, hogy a brazil magabiztos adogatásaiban lehet érték. A most látott line elfogadható, hiszen mindkét srác nagyon nagy küzdő, ráadásul formailag is közel hasonló formában vannak. Legutóbb 2019-ben találkoztak salakon, akkor 2-1-re nyert Marci. Most is bízunk Fucsovics sikerében, ám ez a 37.5 game feletti opció nagy valószínűséggel zöldülhet a találkozón.

📊 Ajánlott predikció: 
37.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: