b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros: Ezt várjuk a Djokovic – Nadal derbin!

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

Akár egy döntő is lehetne a mai találkozó, ám mindössze csak a Roland Garros negyeddöntőjében jön a Novak Djokovic és Rafael Nadal összecsapás.

Nem igazán kell itt nagy felvezetőt írnunk, hiszen mindenki tudja, hogy két hihetetlen múlttal és képességekkel rendelkező teniszező mérkőzése ez és az elmúlt évtizedekben ez a párosítás játszotta le a legtöbb mérkőzést egymással. Minket nagyon meglepett a fogadóirodák odds szabása, hiszen N. Djokovic győzelmére 1.40-1.50, míg Nadal sikerére 2.70-2.80-as szorzókon lehet fogadást kötni. Köztudott tény, hogy Nadal a kedvenc borításán játszhat és itt Párizsban nagyon kevesek tudtak ellene nyerni. Elég érdekes statisztikai adat, hogy a spanyol teniszező 108 mérkőzést játszott a Roland Garroson és ebből 105-öt megnyert, míg szerb riválisa 96 alkalommal lépett itt pályára és “mindössze” 81 győzelmet ért el.

Djokovic salakos szezonja nem indult túl fényesen. Monte Carloban Fokina kiejtette, Belgrádban pedig Djere ellen közel 3.5 órát töltött a pályán. Azóta viszont szárnyal a szerb teniszező. (Fotó: Getty Images)
Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:
N. Djokovic  2022-ben 17 alkalommal lépett salakon pályára és tizennégyszer nyerni tudott.
R. Nadal 2022-ben 9 alkalommal lépett salakon pályára és hétszer nyerni tudott.

Kulcsfontosságú lesz, hogy ki tud jobban összpontosítani ma a pályán. Mentálisan mindkét teniszező rendben van, fizikálisan pedig talán N. Djokovic élvez előnyt, ugye a szerb felkészülése jól sikerült, míg Nadal sérüléssel bajlódott. Ami viszont biztos, hogy R. Nadal megmutatta az előző körben, hogy fizikálisan is készen áll. Ugyanis F. Auger-Aliassime ellen 4 óra 23 percet töltött a pályán és a döntő szettben egészen fantasztikusan játszott a spanyol teniszező. N. Djokovic eddig nagyon könnyű ellenfeleket kapott, illetve az esti környezet is neki fog kedvezni, na de a Philippe Chatrier-n Nadal-t sosem szabad leírni. Nem igazán akarunk “belefolyni” ebbe a találkozóba, hiszen bármi megtörténhet, de véleményünk szerint egy helyen hibáztak a fogadóirodák, ami pedig Nadal hendikepje. A spanyolra +4.5-ös hendikeppel fogadhatunk és elnézve a Roland Garros statisztikáját (105 győzelem – 3 vereség), illetve a N. Djokovic elleni RG mérlegét, azért ez a különbség nagyon ritkán alakult ki. Legutóbb ugyan a Djokovic 3-1-re nyerni tudott az elődöntőben és pont öt játékkal nyert, viszont a 2020-as döntőben, ahol szintén hasonló körülmények voltak, mint a mostani, akkor nagyon magabiztos győzelmet aratott R. Nadal. Úgyhogy mi bizalmat szavazunk a salakkirálynak és bízunk benne, hogy öt game-n belül marad.

Tipp: R. Nadal +4.5 (Hendikep)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: