b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros: Erre fogadunk a Zverev – Alcaraz meccsen!

C. Alcaraz idén salakon már három tornát is nyert! (Fotó: Getty Images)

Legutóbb Madridban találkoztak a teniszezők és akkor nagyon simán “átgyalogolt” német ellenfelén Alcaraz és most is nagyon úgy tűnik, hogy magabiztos győzelmet arathat a spanyol teniszező.

A fogadóirodák szorzói alapján látható, hogy a harmadik helyen rangsorolt Zverev underdognak számít, hiszen a győzelmére 4.50-es szorzón lehet a legtöbb helyen fogadni. Noha az idei Roland Garros leginkább a meglepetésekről szól, azért a negyeddöntőkbe már olyan játékosok kerültek akik többnyire kiemeltnek számítottak. Tegnap persze így sem maradtak adósok a teniszezők a meglepetésekkel, M. Cilic 3-0-ra verte D. Medvedevet, illetve H. Rune is kiejtette S. Tsitsipast egy négy szettes mérkőzésen. Mindkét játékos hasonló utat járt be itt a tornán, hiszen a második körben nagyon közel álltak ahhoz, hogy nagy meglepetésre kiessenek a tornáról, de azóta minden meccsüket hiba nélkül hozták le.

Zverev nagyon elkapta a "fonalat" salakon! (Fotó: Getty Images)
Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:
A. Zverev  2022-ben 20 alkalommal lépett salakon pályára és tizenhatszor nyerni tudott.
C. Alcaraz 2022-ben 21 alkalommal lépett salakon pályára és húszszor nyerni tudott.

A két játékos még május elején Madridban találkozott egymással és akkor a jóval gyorsabb borításon Alcaraz 6-3, 6-1-re nyerni tudott a német riválisa ellen. Márpedig a mai borítás jóval inkább Alcaraznak kedvez, hiszen Zverev szervái korántsem olyan hatékonyak a lassú pályának köszönhetően. Nem a véletlen műve, hogy a német teniszező itt a Roland Garroson szenved az adogatójátékával és szinte minden egyes ellenfele képes volt többször breakelni őt. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Alcaraz az A. Ramos elleni mérkőzéstől eltekintve nagyon simán gyalogolt át az ellenfelein, pedig ott volt Korda, aki ellen elszenvedte az idei egyetlen salakos vereségét, vagy épp Khachanov, akit szintén nagyon simán vert meg a spanyol. Köztudott tény az is, hogy idén Zverev nincs túlzottan jó mentális állapotban és ennek többször hangot is adott. Nagy kérdés tehát, hogy mire fog menni ma Zverev a fiatal tehetség ellen, de annyi biztos, hogy a 20-22 fokos időjárás ellenfelének kedvez. Egyszóval számunkra elég elképzelhetetlen az, hogy itt ma Zverev képes legyen végig kiegyensúlyozott teniszt hozni és ha Alcaraz az első perctől dominálni fog, akkor itt könnyedén kialakulhat egy olyan méretű verés, mint legutóbb Madridban. Úgyhogy bizalmat szavazunk Alcaraznak és a -6.5 game hendikep opcióra fogadunk.

Tipp: C. Alcaraz -6.5 (Hendikep)
odds: 2.00

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: