b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros: Egy újabb magabiztos sikert hozhat össze Alcaraz

C. Alcaraz idén salakon már három tornát is nyert! (Fotó: Getty Images)

C. Alcaraz idén fantasztikus formában, salakon már három tornát is megnyert és az első körben sem adott esélyt riválisának. A mai ellenfele A. Ramos lesz, aki szintén könnyű “préda” lehet a fiatal spanyol számára.

C. Alcaraz 2022-ben a szó szoros értelmében “kioktatta” a tenisz világot salakon, hiszen nyerni tudott a legjobbak ellen és Spanyolországban átgázolt mindenkin. Madridban többek közt nyerni tudott A. Zverev, N. Djokovic, illetve honfitársa R. Nadal ellen is, de Barcelonában sem maradt “skalp” nélkül, ugyanis megverte S. Tsitsipast is. Ami biztos, hogy A. Ramost sem szabad leírni, hiszen egy nagyon rutinos spanyol teniszezőről beszélhetünk, aki szintén otthonosan mozog salakon, illetve idén már tornát is nyert, de azért messze nem nyújtott olyan magabiztos teljesítményt, mint honfitársa.

A. Ramos 2022-ben a cordobai ATP tornát megnyerte. (Fotó: Getty Images)
Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:
C. Alcaraz 2022-ben 18 alkalommal lépett salakon pályára és tizenhétszer nyerni tudott.
A. Ramos 2022-ben 24 alkalommal lépett salakon pályára és tizennégyszer nyerni tudott.

A mérkőzés esetében az egyedüli kérdés, hogy A. Ramos mikor fog elfáradni. Az első szett szorosabb lehet, bár Alcaraz, ha előveszi ismét azt a kőkemény teniszt, amivel a vonal mögé tudja szorítani ellenfelét, akkor nem sok esélyt adunk honfitársának. Alcaraz amit idén művel salakon, arra nehéz jelzőket találni, ténylegesen egy nagyon agresszív, nagyon pontos ütésekkel rendelkező játékosról beszélünk, aki a képességei mellett, még roppantul gyors is és ténylegesen minden labdára odatud érni. Ennek megfelelően a “return” oldala is nagyon rendbe van, tehát a fogadójátéka érvényesülhet a nála jóval idősebb ellenfele ellen. Mi úgy gondoljuk, hogy ezen a találkozón érvényesülni fog a papírforma. Tehát az első szett lehet szorosabb, ahol akár 12-13 játékot is összehozhatnak a felek, bár ez egy “legrosszabb forgatókönyv”, de a második, illetve harmadik szettben szerintünk Ramos már fáradtabb lesz és ott nyílni fog az a bizonyos olló a teljesítmények között. Úgyhogy bízunk Alcarazban, aki ha nem akar túlságosan sok időt tölteni a pályán, akkor az első perctől előveszi a jól bevált játékát és “leüti” az ellenfelét a pályáról. A fogadóirodák által kínált szorzók és határok igencsak beszédesek, de mi bevállaljuk egy alacsonyabb téttel az összesített játékok piacán az under opciót és 28.5 game alá fogadunk!

Tipp: 28.5 alatt (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap
0
%d bloggers like this: