b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Roland Garros : D. Schwartzman – D. Thiem – 10/06 14:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 14:00

Pár nappal ezelőtt kijelentettük, hogy több opciót a tenisz berkein belül nem osztunk meg. Viszont átgondolva és pihentetve pár napig a fogadásokat, ezt a mai meccset hiba lenne kihagyni. Schwartzman minket nagyon meggyőzött, ráadásul még egy 51.00-ás szorzóval ellátott fogadásunk is áll a teniszezőn. Ugye a torna indulásakor kötöttünk egy hosszútávú fogadást, ahol a 2.50-es szorzóval ellátott opciónk “zöldült”, ám innentől lesz igencsak érdekes a torna Schwartzman számára. A teniszező eddig nagyon magabiztosan teljesített  és minden meccsét 3-0-ás összesítéssel hozta. A mai riválisa viszont az a Thiem lesz, akit nagyon ritkán szokott legyőzni, bár ha a salak teljesítményekből indulunk ki, minden esélye adott az argentin teniszezőnek. A római tornán is parádézott Schwartzman, ahol R. Nadal ellen is képes volt nyerni, egyszóval ma sem írnánk le a teniszezőt. Thiem képességileg mindenképp jobb és azért nagyon meglepő lenne, ha ő itt ma nem nyerne szettet, de ugyanezt tudnánk mondani az eddig fantasztikus eredményeket elérő és nem mellesleg remek fogadójátékkal rendelkező Schwartzmanról is. Egyszóval a fogadásunk arra vonatkozik, hogy ma a teniszezők 3.5 szett felett fognak zárni. Bet365-ön a képen látható módon lehet megtalálni az opciót, míg a további irodákban a 3.5 szett feletti opcióra kell fogadást kötni. Az odds alacsony, lehetne magasabb téttel is vállalni ezt az opciót, de a Roland Garroson látott eredmények után, őrültség lenne nagyobb tétet kockáztatni. 

📊 Ajánlott predikció: 
3.5 felett (Szettek száma)

odds: 
1.57 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: